tiistai 16. syyskuuta 2014

Haluan balettipuvun, osa 2

Tulin vähän aika sitten kotiin Ballerina&Liikunnasta aivan ihanan balettipuvun kanssa. Se ei tosin ole yksikään niistä, joita viime postauksessa ihailin. Niistä puvuista liikkeessä oli lähinnä mustia versioita, lukuunottamatta turkoosia ja pinkkiä pukua. Sovitin nuo puvut ensiksi, mutta jäin katselemaan vielä muita pukuja ja se todellakin kannatti. Kerron seuraavaksi vähän enemmän puku/merkki kerrallaan. Ihan vain sen vuoksi jos joku muukin tämän kokoinen (178 cm, normaali vaatekoko S/M) baletin aloittelija arpoo pukujen pituuden/lyhyyden riittävyyttä. 

Capezion puvuissa lähes kaikissa malleissa koko L oli sopiva. Muutamasta myös M meni juuri ja juuri, mutta olisin luultavasti ottanut kuitenkin L-koon.

Intermezzolta sovitin vain viime postauksessa näkynyttä pukua ja siitä koko L meni. M-kokoa en uskaltanut edes sovittaa, koska L oli jo sen verran tiukka. Ei kuitenkaan mitenkään liian pieni.

Mirellan puvuista sovitin kahta erilaista, joista toinen oli L-koossakin liian tiukka. Se meni kyllä päälle, mutta painoi olkapäistä ihan kamalasti. Toinen L-kokoinen taas oli ihan täydellinen ja melkein päädyin valitsemaan sen.

Blochin pukujen myyjä sanoi olevan melko lyhyttä mitoitusta. Sovitin silti osaa niistä ja yhtä niskalenkki mallista en saanut kunnolla edes päälle, vaikka se olikin L-kokoa. Toista Blochin pukua sovitin myös koossa L, mutta se tuntui jotenkin ylisuurelta löllöltä päällä. Päätin kokeilla samasta mallista myös kokoa M, joka tuntui ihan täydelliseltä päällä.

Saatoin sovittaa myös muiden merkkien pukuja, mutta en nyt muista merkkejä. Kaikissa muissa sovittamissani puvuissa koko oli kuitenkin L.

Lopulta arvoin kolmen puvun välillä; viime postauksen Capezion turkoosin, Mirellan tummanvioletin ja Blochin pinkin/fuksian.

Capezio
+ ihana väri (turkoosi/vaaleansininen)
+hieno selkäosa
- etupuolelta ihan tavallinen
- hinta (44e)
Mirella
+ verkkokangasosa edessä
+ selkäpuoleltakin kaunis
+ hinta (36 e)
- väri (tummanvioletti)
- selkäosassa huolittelematon reuna
Bloch
+ kaunis punottu koriste edessä
+ selkäpuolikin kaunis
+ hinta (38e)
+ väri (pinkki/fuksia)
- kaula-aukko melko avoin

Päädyin lopulta Blochin pukuun (varmaan yli puolen tunnin arvonnan jälkeen), josta sain vielä 10% opiskelija-alennusta, jolloin hinnaksi jäi vähän alle 35 euroa. Äidin antama budjettikin piti tällä kertaa :D. Loppuun hieman kuvia puvusta ja muokkailen tätäkin postausta luultavasti vielä  koneella.
Olikohan ihan normaalia arpoa pukua lähes tunnin verran liikkeessä? Vai onkohan tuohon totuttu siellä :D.  Nytpä mulla on ainakin just semmonen puku, mistä tykkään!

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti