lauantai 17. tammikuuta 2015

Kuva donitsista hiuksissa ja muuta höpinää

Unohdin aivan lupaamani kuvan hiusdonitsista hiuksissa, joten laitan sen tähän postaukseen. Samalla höpisen yleisesti tämän hetkisiä kuulumisia.

Kuten kommenteissa mainitsin, tikattu haavani ei lähtenyt parantumaan toivottua vauhtia. Tällä hetkellä en saa tehdä juurikaan mitään, kun haavassa ei ole tikkien antamaa tukea. Vietän ehkäpä elämäni tylsintä viikonloppua sängyssä ja sohvalla makaillen.

Onneksi poikaystäväni käytti mua UFFin (käytettyjä vaatteita myyvä kauppa) euron päivillä (ja suostui kantamaan kaikki ostokset :D). Kaikki vaatteet maksavat siis yhden päivän ajan vain euron kappale. Olin hamstraamassa lähinnä cosplay-asujen osia mulle ja serkulleni, kun ajattelimme käydä tämän vuoden Traconissa. Muutamia hyödyllisiä juttuja löytyikin, mm. musta takki ja neule.
Jensku on kohta tulossa hakemaan joululahjaansa. Tänä vuonna meidän lahjat vaihdetaan vähän myöhässä :D.

Eniten jännittää tällä hetkellä, että pääsenkö ensi viikon tunnille. Ja tietty se, että paraneeko tuo haava ollenkaan. Tosin tietty se joskus paranee, mutta jääkö siitä suurikin venymätön arpi ja kuinka kauan sen paraneminen kestää.

Tällä hetkellä ei ole mitään erikoisempaa kerrottavaa, joten hyvää lauantai-iltaa ja sunnuntaita kaikille :)

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti