tiistai 3. helmikuuta 2015

Balettikassin salaisuudet

Halusin tehdä tällaisen balettilaukun esittelypostauksen, koska näitä on mun mielestä ollut kiva lukea muiden blogeissa.

Aion tehdä tämän aivan otsikon mukaisesti, eli en esittele kaikkia tanssitavaroitani, vaan pelkästään sen verran, mitä laukussani kannan. Joskus näkee niitä postauksia, joissa on kuvattu 6 eri sukkahousut, 5 eri pukua, kaikki hiusjutut, 10 lämppärivaatetta ja 4 eri pehmeät tossut. Onko jollain mukana muka oikeasti noin paljon kamaa tunnilla? O.O

Mulla toimii balettikassina tällä hetkellä sellainen marjakuvioitu pieni kangaskassi, koska en ole saanut mun uutta vaaleanpunaista vielä valmiiksi. Puen yleensä sukkikset ja puvun jo kotona (ainakin näin talvella, kun päälle voi laittaa lisävaatetta), koska tunnille on niin lyhyt matka ja pukkareissa on aina niin ahdasta! Tällöin mulle riittää tuo pienikin kassi.

1.  Balettipuku
Mulla on aina vaan yksi puku mukana ja puen sen jo kotona. Oikeastaan se ei siis edes ole mun laukussa.
2. Sukkikset/trikoot
Näitäkin mulla on vaan yhdet mukana ja nekin puen yleensä jo kotona. Vedän päälle yleensä legginssit ja lökärit, niin en jäädy matkalla pakkasessa.
3.Tossut 2 kpl
Kuljetan mukana kaksia tossuja, uusia käytössä olevia, sekä vanhoja hieman rikkinäisiä. Nuo vanhat ovat mukana varmuuden vuoksi, jos esim. uusien kuminauha päättää katketa kesken tunnin.
4. Lämppärit
Yleensä mukana kulkee kietaisuneule ja neuleshortsit. Välillä otan mukaan myös säärystimet, jos lähden vähän turhan ajoissa. Niitä voi sitten pitää kylmillä käytävillä.
5. Balettihame
Jos tekee mieli ottaa kesken tunnin lämppärishortsit pois niin voin vaihtaa hameeseen sopivassa välissä. Toinen tapaus on, jos matkalla on tullut jaloille niin kuuma, etten tarvitse shortseja niitä lämmittämään.
6. Juomapullo
Ilman vettä en tunnilla pärjää, joten tämä on yksi tärkeimmistä!
7. Varapinnit
Ainakin mun pinnit osaa hukata itsensä nopeasti, joten on kiva perillä saada kohennettua kampausta :D.

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Hih, mä oon varsinainen hamsteri, kun kuljetan tanssilaukussa kaikkea varsin epäolennaista ylimääräistä roinaa :P Mutta musta on tyhmää, että mun isossa (ja upouudessa tanssikoulun!) treenilaukussa on vain vesipullo, parit tossut ja säärystimet, joten tukin sen aina niin täyteen, ettei se näytä ihan tyhjältä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tää taas menee niin, että mitä vähemmän sen parempi :D. En halua kantaa ylimääräistä painoa mukana, mutta isot laukut näyttävät kylläkin tyhjinä vähän, noh, tyhjiltä. Syy, miksi suosin pieniä laukkuja!

      Poista