tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ei mene niinkuin elokuvissa

Huomenna pitäisi olla biologian  yo-kokeet, mutta mä sain jostain mahataudin. Tyypillistä. Tämä postaus ei juurikaan liity tanssiin, mutta pakko tämä on täälläkin jakaa (harmittaa niin paljon) :/.
Yritän nyt huomenna selvitä paikalle ja tehdä parhaani. Toivottavasti saisin jonkinlaisen oman tilan, etten pilaa mahdollisesti muidenkin suorituksia. Tällä hetkellä paniikkia aiheuttaa se, ettei rehtori vastaa ollenkaan. Eikä opo. Seuraavaksi yritän apulaisrehtoria (toivottavasti kukaan ei suutu, kun näin myöhään heitä häiritsen). Kai mun pitää yrittää selvitä tavallisessa salissa :/.
Huomenna olisi ollut myös balettitunti ja luultavasti en nyt pääse sinnekään. Tapahtuisipa nyt sellainen parin tunnin ihmeparantuminen ja olisin enemmän kuin onnellinen!
Ainut ilon pilkahdus tässä päivässä oli se, kun mun synttärilahja tuli hieman myöhässä postista. Paketista pöllähti kaikkea söpöä! :3
-Helinä

4 kommenttia:

 1. Mikä tuuri! Ei kyllä paljon onnettomammin vois käydä :/
  Toivottavasti se vatsatauti menee pian ohi; omista kokemuksista muistelen, että vatsataudin ainoa hyvä puoli oli se, että se meni varsin nopsaan ohi.
  Toivottavasti sä saat yhteyttä rehtoriin tmv ja selvitettyä miten handlaat huomisen.
  Tsemppiä Helinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tätä huonoa onnea mukana näköjään vähän kaikkialla! En saanut nyt kehenkään yhteyttä, joten pitää mennä ajoissa koululle ja yrittää säätää siellä :/.
   Kiitos! Tsempit tulee varmasti tarpeeseen.

   Poista
 2. Voii harmin harmi :< Miten meni? Saitko järjestettyä rehtorin tai opon kanssa hyvät olosuhteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin sujui :). Pääsin omaan huoneeseen oman valvojan, ämpärin, vessan, nojatuolin ja viltin kanssa :D. Nyt olo on jo onneksi vähän parempi. Jos pääsisi enkun yo-kokeen tekemään normaaliin saliin!

   Poista