tiistai 21. huhtikuuta 2015

Balettirakkautta

Olin viime viikon maanantain tunnilta pois, koska sairastin kotona. Saan mennä korvaamaan tuntia keskustassa järjestettävälle saman tasoiselle tunnille ensi tiistaina. Vähän jännittää (ehkä hyvällä tavalla), kun opettaja on ilmeisesti eri!

Viime viikolla omalla tunnilla oli kuitenkin tehty _kaikki_ sarjat uusiksi, kukkaisvalssia lukuunottamatta. Tulipahan kujailtua sitten ihan kunnolla :D. Se onnistumisen tunne oli kuitenkin aivan mahtava, kun edes muutama kohta meni oikein!

Ihan uutta oli esimerkiksi jonkinlainen attitude-sarja. Attitudeja eteen ja taakse eri suuntiin, vaihto aina releven kautta. Yhdessä sarjassa (joka oli kuulema sama kuin jollakin "Valiot"-ryhmällä) oli kamalan nopeat rond de jambet!Hyvä, kun pysyi päässä laskuissa perässä, kun yksi pyöräytys tuli 1-2 numerolla. Muista sarjoista ei vain enää ole paljon mitään muistissa... Toisaalta niiden on pakko varmasti sujua ensi viikolla paremmin ja jäävät ehkä muistiinkin.

Kukkaisvalssia oli aina yhtä ihanaa tanssia. Tällä kertaa siihen lisättiin valssiosuutta, jonka seassa oli piruetteja ja thombeeta (?). Se ei vielä tunnilla ihan sujunut, mutta kotona kun kokeilin ihan rauhassa niin tuntui heti hieman loogisemmalta :D.

Kysyin muuten suoraan näytöksestä ja siihen kuulema olisi ollut mahdollisuus osallistua, mutta tämä ryhmä ei ollut halunnut mukaan. Toisaalta harmi, mutta onhan tämä mukavaa tanssia muutenkin :).

Kuuluuko teidän mielestä postauksessa olla tarkasti rajattu aihe, vai ovatko nämä hieman sekalaisetkin sepustukset luettavia? :"D

-Helinä

10 kommenttia:

 1. Anonyymi22.4.15

  Kaikki postaukset ovat luettavia! ;)

  VastaaPoista
 2. Musta kaikki postaukset on kivoja! Oon huomannut itse, että on hirmu vaikea kirjoittaa postauksia niin, että ne pysyvät vaan yhdessä aiheessa ja, että keksisi niitä aiheita vielä riittävästi! Mukava, että olet parantunut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Tuo on totta! Postausta aloittaessa on ehkä vielä jokin järjellisen kokonaisuuden häivähdys, josta sitten huomaa ajautuneensa höpöttämään ihan eri asiasta :D.

   Poista
 3. Mun mielestä kaikki nää postaukset on ollut hyviä :) Ei siis liian sekaisia, vaikka käsitteletkin yhdessä kirjoituksessa useaa aihetta. Ne aiheet kuiteskin rajautuu yhden teeman sisään, niin ei mee mun mielestä liian sekamelskaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, etten vahingossa kirjoittele järjetöntä sekamelskaa :D.

   Poista
 4. Samaa mieltä olen mäkin, että nämä postaukset on hyviä ja mukavia :) On mukava lukea kuulumisia eri teemojen lomassa, ja jos tiettyyn teemaan kuuluu tiettyjä kuulumisia, niin postaus ei ole yhtä sekamelskaa.

  Tuo thombee on tombé :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kuulla aina monen mielipiteitä!

   Ahaa, okei tombé se siis oli :D.

   Poista
 5. Näitä postauksia on erittäin mukava lukea! :)

  VastaaPoista