maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ruokailua

Monesti multa on kysytty koulussa syönkö mitään tai syönkö tarpeeksi. Yleensä oletuksena ihmisillä on, etteivät hoikat ihmiset syö juuri mitään. Olen ollut aina tosi pitkä ja vähän tämmöinen kukkakeppimäinen (onneksi nyt on tullut edes lantioon jotain muotoa).

Voinkin tässä kertoa salaisuuden:
Mä olen kauhea ahmatti ja sokerirohmu. Mulla on vain ongelma, että mun maha täyttyy tosi nopeasti eli tulee se huono olo ja tunne kuin maha olisi paisunut ainakin kolminkertaiseksi. Tämän takia jos aion syödä paljon, se pitää tehdä hieman kiireellä. Esimerkiksi hampurilaispaikoissa kerrosateria katoaa mulla muutamissa minuuteissa :"D. Tämän jälkeen tekisi vielä mieli lisää ranskalaisia, pehmistä, pirtelöä jne., mutta maha ei anna periksi. No ehkä parille ranskalaiselle, mutta ne onkin mun heikkous... Niitä tulee syötyä vähintään joka kolmas viikko.


Toinen asia, mitä syön ihan liikaa on karkki. Sitä menee viikossa keskimäärin varmaankin lähemmäs kilo mun suusta alas. Hui kun kuulostaakin paljolta ._., mun poikaystävä yrittää kyllä rajoittaa mun karkinsyömisiä välillä, mutta ei aina varmaankaan raaski kieltää :D.

Balettitunnin jälkeen yritän aina skarpata ruuan suhteen. Liikunta ja terveellinen ruoka vaan kuuluu yhteen. Muutenkin tunnin jälkeen on aina kamala nälkä. Laitan tähän jotain kuvia ruuista, joita olen syönyt iltapalaksi balettitunnin jälkeen :).

Saa antaa vinkkejä hyvistä ruuista ja herkuista!

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Tuli tämän postauksen kuvista mieleen, että välillä noi kuvat ovat liian "isoja"/leveitä tähän blogipohjaan. Kännykällä ongelmaa ei ole, mutta esim tässä postauksessa tuo iltapalakuvakollaasi näkyy niin isona, että se menee sivupalkin linkkien yms. alle. Vaikeuttaa sekä kuvan hahmottamista että sivupalkin juttujen katsomista. Sama ongelma cromella ja explprerilla. Voi tietty johtua täysin näistä koneistakin, millä olen käynyt katsomassa. Eikä ongelma todellakaan ole pelkästään teidän blogissa. Taas näitä tulipahannytmieleenkommentteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuon ongelman. Me kirjoitetaan tätä blogia kännykällä, jolloin kuvien kokoa ei voi päättää :/. Yritän aina välillä korjailla kuvia, kun pääsen koneelle :).

      Poista