sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Onnellinen

Tämä postaus ei varsinaisesti liity balettiin, ei ainakaan mitenkään suoraan. Mun tekee kuitenkin mieli kirjoittaa tämän hetkisistä tunnetiloistani jonnekin ja meidän blogi tuli ensimmäisenä mieleen.

Voin sanoa pitkästä aikaa alkusyksyn jälkeen tuntevani täydellistä onnellisuutta. Tietysti olen tässä välissä ollut onnellinen ja kokenut asioita, joista olen tullut onnelliseksi. Muutaman viime viikon aikana olen kuitenkin tuntenut sitä kuplivaa, koko kehon täyttävää ja  nauruntirskahduksina ulos karkaavaa, (omasta mielestäni) täydellistä onnea.

Tällaisiin hetkiin kuului reissu Seinäjoelle poikaystäväni kanssa. Olimme hänen mummolla ja papallaan ja illalla lähdimme kävelylle. Päädyimme leikkipuistoon riehumaan kiipeilytelineissä, laittamaan pään sekaisin pyörivissä härveleissä ja hyppimään ruutua. Vielä lopuksi käytiin hakemassa lähikaupasta kunnon mässyruuat ja  loppuilta menikin jonkinasteisessa sokerihumalassa.

Sama onnen ilmiö tapahtui myös sinisen esiintymisasun liehuessa samalla, kun tanssin läpi koreografian balettitunnilla. Samoin, kun maalasin pikkusiskoni kanssa jättikokoista Minions-hahmoa lakanaan. Hänellä kun on kohta 10-v-synttärit. Sen kunniaksi hän teki oman ketjuviestinkin ("Jee!kymmenen päivän päästä mulla on synttärit ja täytän kymmenen!lähetä tämä niin monelle kuin pystyt niin sinäkin voit täyttää kymmenen!"). :')

Mietin pitkään, julkaisenko tätä tai pitäisikö tähän vielä lisätä jotain. Lopulta päädyin siihen, että julkaisen ja ettei ole mitään lisättävää :).

-Helinä

3 kommenttia:

 1. Te kävitte täällä Seinäjoella? Milloin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 25.-26.4. Jos nyt oikein muistan :D. En tiennytkään (tai muistanut) että asut siellä päin!

   Poista
  2. Joo, Seinäjoen keskustassahan mä vaikutan :D

   Poista