tiistai 26. toukokuuta 2015

Uudet treenivaatteet

Kävin eilen UFFissa penkomassa urheiluvaaterekkiä ennen balettituntia (ostolakosta huolimatta) ja löysin kympillä itselleni uudet treenivaatteet kesäksi. Adidaksen punaisen paidan ja Niken oranssit shortsit. En ole mitenkään "vaatemerkkiuskovainen", nuo olivat vain kivoimman väriset :).

Lidlin vaatteissa pidetään tuolla UFFissa muuten ihan kauhean korkeita hintoja. Lähestulkoon samalla hinnalla saa samanlaisen uuden vaatteen Lidlistä kuin UFFista käytettynä. Siksi en sen merkkisiä sieltä osta.

Urheiluvaatteita mulla ennestään on Lidlistä ostetut urheilutrikoot, takki ja shortsit, sekä vuosi sitten ostettu Niken harmaa paita (UFFista sekin) ja Citymarketin lenkkarit.

Kuten olen jossain saattanut mainitakin, mulla ei ole kesällä tanssitunteja niin treenaan muilla tavoin. Yritän käydä salilla, lenkkeillä ja tehdä kotona lihaskuntoa, venyttelyä unohtamatta. Varmaan jossain välissä tulee toki jotkin developet nostettua ja piruetit pyörähdettyä, vaikken tunneilla käykään.

Eilisellä balettitunnilla oli jotenkin tosi haikea fiilis, kun tanssittiin viimeinen kerta kukkaisvalssia. Maanantain tunnit loppuivat tähän, enkä tiedä yhtään voinko jatkaa niitä syksyllä. Harmitti myös, kun jouduin viimeisen kerran tanssimaan hieman himmaillen tasajalalla nilkan takia.

Tänään on vielä vihoviimeinen kevään balettitunti ja ensi sunnuntaina tämän ryhmän kanssa näytös. Vielä ei ainakaan jännitä yhtään, tosin yleensä se iskeekin vasta siinä lavan takareunassa seisoskellessa ja musiikkia odotellessa. Se tosin jännittää, jos unohdan jotain äärettömän tärkeää. Vaikkapa huomaan juuri ennen esitystä, että toinen tossu unohtui tai jotain vastaavaa (:"D). Ei ehkä ihan realistinen kauhukuva, mutta kuitenkin.

Koulun puolesta kokeet ovat ohi, joten tästä alkaa armoton lukeminen kohti syksyn yo-kirjoituksia ja pidemmällä tähtäimellä lääkiksen pääsykokeita varten.
Ai niin, tuosta rikotusta ostolakosta seurasi heti sanktiota, vielä 3 viikkoa lisää ostolakkoa tämän kuukauden jälkeen. Olisi pitänyt valita joku hövelimpi vartija tän mun lakon vahtimiseen poikaystävän sijaan :'D.

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti