torstai 28. toukokuuta 2015

Yhteisharjoitus, osa 2

Tulin juuri kotiin yhteisharjoituksista. Siitä jäi hieman kummalliset fiilikset (ainakin mulle). Jokatapauksessa koko esitys mentiin läpi musiikkien kanssa ja muiden esityksiä oli hauska katsoa.
Tuntui kuitenkin, ettei ilmapiiri ollut kovinkaan suvaitsevainen virheille (tai sitten se oli vain mun omassa päässä).

Meidän ryhmästä mukana oli vain yksi mun lisäksi; nuorempi tyttö, joka oli mukana lähes jokaisessa esityksessä. Meidän esitys oli lähes ainoa, joka ei mitenkään liittynyt muuhun esitykseen. Muut esiintyjät olivat varmasti aiemminkin treenanneet esitystä yhdessä, koska eri koreoiden järjestystä ei lukenut missään, eikä sitä kerrottu. Kaikki muut tiesivät kuitenkin oman vuoronsa. Myöhästyttiin yhdessä sen tytön kanssa meidän koreosta. Lisäksi lattia oli täynnä tahmeaa rouhetta, jota kaikki lisäsivät kärkkäreiden pohjiinsa. Mun tossut eivät ainakaan luistaneet lattiassa ollenkaan. Mietinkin, jos vaihtaisin oikeaan esitykseen kankaiset tossut. Ne saattaisivat luistaa paremmin. Onko kellään kokemusta ongelmasta?

Omalta osaltani tuo harjoitus meni muuten hyvin (alun myöhästymisen jälkeen), mutta mokasin glissade-sarjan. Mulla oli jostain syystä väärä jalka alussa ja se menikin sitten siinä sählätessä :D. Muutoin olin omaan suoritukseeni tyytyväinen. Lopussa en huomannut mennä mukaan kiitoksiin, koska en tiennyt niistä mitään. Se nyt ei onneksi ollut harjoituksessa paha moka. Kenraalihan on kuitenkin vielä jäljellä :).

-Helinä

5 kommenttia:

 1. Heh, lattialla taisi olla hartsia. Sen tarkoitus on estää varvastossujen liukkautta, joten nahkatossut varmasti ovat todella tahmeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain sellaista se varmasti oli :D. Harkitsen tosissaan noita kangastossuja näytökseen!

   Poista
 2. Sori olen jotenkin missannut, että siis minkä järjestön kevätnäytös tämä on? Siis paikallisen tanssiopiston eli/vai sun oman tanssikoulun vai siis minkä? Kun siis jotenkin muistelisin että hyppäsit tähän näytösjuttuun vähän extemporesti, että tää ei olis sen sun normaalin viikkotunnin ryhmä? Sori en ole näköjään lukenut tarkasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt siis tanssiopistolla ja työväenopiston tunneilla (kummastakaan ei esiinnytty). Työväen opiston tunnit loppuivat jo viime kuussa. Mulla oli jäänyt sairastelun vuoksi tanssiopiston tunteja korvattavaksi, joita menin korvaamaan toiselle saman tanssiopiston tunnille. Tältä "korvaustunnilta" ollaan menossa esiintymään :).

   En tiedä selvensikö, kun en osaa tätä selkeästi ehkä selittää :D.

   Poista
 3. Ahaa okei, ymmärsin varmaan mitä tarkoitat!!

  VastaaPoista