maanantai 11. toukokuuta 2015

Ylpeydenaiheita

Aion tänään onnitella itseäni, koska olen saanut täytettyä kolme mun vanhassa postauksessa listaamistani tavoitteistani.

1. Sain tänään vasemman jalan spagaadin jotenkuten maahan! Enää puuttuu keskispagaatti mun kokoelmastani. Seuraavaksi jatkan oikean ja vasemman jalan ylispagaadien parissa.

2. Olen saanut balettimotivaation pysymään erittäin hyvin yllä. Myös keksittymiskyky tunneilla on ollut omasta mielestäni ihan hyvä.

Tänään päädyin olemaan tangon päässä ja jouduin todella miettimään, miten sarjat menivätkään. Kokonaisuudessaan tankosarjat menivät kuitenkin paremmin kuin odotin.

3. Onnistuin myös balettipuvun ompelussa, mikä tuntui vanhaa Balettihaaveita-postausta kirjoittaessa todella utopistiselta.

Tämän kaiken baletoinnin lisäksi olen alkanut ymmärtää lukion fysiikkaa. Vieläkin laskut menee usein väärin, mutta se johtuu useimmiten huolimattomuusvirheistä, kuin siitä etten tajuaisi miten laskut tulee laskea. Haaveet lääkiksestä tuntuvat jo hieman realistisemmilta, onhan tässä vielä vuosi aikaa treenata lähes täyspäiväisesti pääsykokeisiin!

Vatsalihashaasteestakin olen huomannut olevan hyötyä. Ensimmäisenä päivänä jouduin pitämään taukoja jokaisen liikkeen välissä. Nyt yksi sarja liikkeitä menee jo ihan hyvin putkeen, tällä viikolla onkin vuorossa kaksi sarjaa, katsotaan miten käy :).

Aiheeseen liitymättä:
Tilasin Porsellilta taas kaksi alepukua, lähinnä kesäkäyttöön. Tällä kertaa sähköpostiin tuli kuitenkin n. 10 euron lisälasku postikuluista (mitä ei ole ennen käynyt). Hyvin kummallista, kun tilaus oli kuitenkin pienempi kuin ennen. No, pukujen hinnaksi jäi kuitenkin vain 10 e/kpl, joten eipä tuo niin paljon haitannut. Kummallista silti :/.

Kuvassa minä 3 v ja ensimmäinen kukkaseppele. :D

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Suuret onnittelut tavoitteiden täyttymisestä!! Onnea ja menestystä myös lääksekseen! Tunnustan, että kun olin opiskellut psykalla vuoden verran, muakin alkoi kiinnostaa lääkis. Jouduin kuitenkin hakemaan psykalle monen monta vuotta, niin en nyt millään raaskis aloittaa tota pääsykoerumbaa uudelleen :/ Ehkä jos vielä kolmekymppisenä haikailen lääkiksen perään, voin alkaa harkita sitä :D Toivottavasti sulla ei mene yhtä monta vuotta hauissa kuin mitä mulla meni, mutta vaikka meniskin niin se on kyllä sen väärti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :), toivon tosiaan, että vuoden lukeminen auttaisi pääsemisessä. Muuten menee vuosi tavallaan hukkaan, eikä pääse "eteenpäin" elämässä. Ajattelin lukea lukion kirjojen lisäksi niin paljon ylimääräistä kuin vain mitenkään ehdin (valmennuskurssiin ei ole mitenkään varaa). Sitten ei voi kuin toivoa parasta :).

   Poista
 2. Onnea!! Tosi hienoa, että olet saavuttanut ne tavoitteet, jotka itsellesi asetit :)
  Tuli mieleen tuosta Porsellista sellanen, että onko ne nyt päivittäneet nettisivuilleen kansainvälisen postituksen postikulut? Koska silloin kun itse sieltä tilailin, siinä luki että lisäävät myöhemmin international shippingin kulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Enpäs tiedä, pitäisi varmaan käydä katsomassa. Sähköpostissa sanottiin syyksi paino, mutta tilasin vain 2 pukua. Mitähän kilohaarniskoja ne sitten ovat:D.

   Poista
  2. Jos niissä oli kultavuoraus ;)

   Poista
  3. Oi, tietenkin! :'D

   Poista
 3. Onnittelut tavoitteiden suoritukista! :)
  Mäkin haluaisin saada spagaatin mutta oon vähän laiska venyttelemään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Spagaatit on olleet mun tavoitteissa useamman vuoden, mutta nyt vähän aika sitten aloin tehdä töitä niiden eteen :).

   Poista