torstai 18. kesäkuuta 2015

Kesätreeniä

Vaikka seuraavat balettitunnit odottavat vasta syksyllä, haluan pitää lihaksista ja kunnosta huolta myös nyt kesällä. Mikäs sen ärsyttävämpää, kuin syksyllä huomata ensimmäisellä balettitunnilla hengästyvänsä jo plie-sarjan aikana :D.

Olen tehnyt lihaskuntoa ja hieman venytellytkin. Venyttelyä aion kuitenkin lisätä, koska olen huomannut jaloissa (varsinkin takareisissä) kangistumisen merkkejä...

Sain ostettua itselleni uuden "palapelijumppamaton" Biltemasta, johon kuuluu neljä noin 60*60 kokoista palaa. Paloista saa yhdisteltyä tarpeen mukaan pitkän maton, ison neliön tai jotain muuta :).

Eilen kävin juoksemassa/kävelemässä 4,5 km lenkin ja sen jälkeen pulahdin järvessä. Että olikin kylmää vettä :D. Ensi viikolla ajattelin käydä uima-hallissa uimassa, lämpimämmän veden toivossa. Jospa sitä raaskisi vaivautua ihan aamu-uinnille kuuden tai kahdeksan aikoihin. Myös kylpylässä käynti ja ratsastustunti ovat mahdollisia vaihtoehtoja seuraavien parin viikon aikana :).

Tällä viikolla olisi myös tanssiopiston kesätunteja, lattia- ja aikuisbalettia. En ole koskaan käynyt lattiabaletissa, joten se kiinnostaisi paljonkin. Ongelmana on vain hinta. Mun mielestä 19 euroa tanssi-/kehonhuoltotunnista on ihan kauhean paljon! Tunnin olisi parasta ollakin sitten hyvä, jos tuolla hinnalla sinne päädyn.

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? :)

-Helinä

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Meillä on ollut välillä baletissa lattiabalettia ja muuta en voi sano kun, että se on älyttöman raskasta (tai sitten olen vain älyttömän huonossa kunnossa) Lisäksi mulla oli välillä hieman vaikeaa löytää oikeaoppisia liikeratjoja kun ei ollut peiliä apuna;) mutta oli se kyllä hauskaakin täytyy myöntää :)

  VastaaPoista
 2. Uimahalliksi suosittelen Pyynikin uimahallia. Siisti ja valoisa halli, jossa ainakin keväällä oli sopivan vähän porukkaa sekä aamusta että ihan illasta.

  Meillä oli voimistelussa lattiabalettia aina silloin tällöin. Mä tykkäsin siitä silloin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt, että Pyynikin halli olisi uki kesällä. On monesti pitänyt käydä siellä :).

   Täytyy tosissaan harkita tämän viikon lattiabalettitunteja!

   Poista
 3. Mä olen hurahtanut sen verran tuohon joogaan, että se nyt ainakin kuuluu mun kesäsuunnitelmiin treenin suhteen. Välillä käyn tekemässä omatoimisia tanssitreenejä peilisalilla ja koiran kanssa nyt tulee joka päivä tehtyä lenkkejä.
  Uimisesta en tiedä. Mä pelkään luonnonvettä, ja siksi on kaks vuotta vanha turkkikin niskassa vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jooga on varmasti mukava harrastus. Kuulostaa tosi leppoisalta, mutta tehokkaalta.

   Ollaan poikaystävän kanssa harjoiteltu "acro joogaa" omien oppien mukaan eli täysin omasta päästä ja kokeilemalla :D.
   (Kyseessä on siis oikeasti jokin parijoogamuoto, jossa toinen kannattelee toista jalkojen/käsien päällä ns lentsikka-asennossa. Kannateltavan tulisi tehdä erilaisia joogaliikkeitä, mutta meillä tää on vaan hauskaa sähläystä :'D. YouTubesta löytyy joitain videoita, jos haluaa nähdä mistä aidossa acroyogassa on kyse.)

   Poista