maanantai 1. kesäkuuta 2015

Näytös (poistetut kohtaukset)

Törmäsin näytöspäivänä moniin hassuihin, noloihin, kivoihin ja outoihin tilanteisiin, jotka eivät kuitenkaan liittyneet mitenkään mun esiintymiseen. Haluan kuitenkin kertoa ne, joten tässä niistä oma postaus!

Varvasvälikohtauksen kerroinkin jo viime postauksessa, mutta toinen minkä kanssa tuli katsomossa säädettyä, oli katsomon ovi. En tiennyt sulkeutuuko se itsestään vai pitääkö se runnoa voimalla kiinni. Työnsin/vedin sitä hieman keskivertaisella voimalla raolleen ja jätin siihen. Sellainen kompromissi tällä kertaa :D. Ei kai ovi voi tosissaan olla niin raskas, ettei sitä saa ilman kunnollista voimannäyttöä kiinni? Joka tapauksessa näin kenraaleja katsoessani elämäni parhaita tanssiesityksiä. Niissä näkyi juurikin sitä tanssin iloa ja uskomattomia suorituksia.

Pukkarissa kaivoin mun laukkua, kun yhtäkkiä viereisestä kärrystä tipahti jotain lasimukeja lattialle! Pelästyin ihan kunnolla, kuten aina jos tulee jokin yhtäkkinen kova ääni. Onneksi yksikään lasi ei hajonnut!

Esityksen jälkeen toisessa aikuisbalettiryhmässä tanssiva nainen tuli juttelemaan mulle. Se oli musta tosi kiva juttu, koska kaikki mun ryhmäläiset olivat lähteneet ja odottelin kiitoksia pukkarissa yksin. Samalla sain kyseltyä lisää eri aikuisbalettitunneista :).

Yksi "tarinakokonaisuus" on teatterin vessa, koska yllättävän moni juttu näistä liittyy siihen. Ensimmäisen kerran, kun kävin vessassa, onnistuin jumittamaan lukon täysin, vaikka omasta mielestäni en sille mitään ihmeellistä tehnyt. Jouduin vääntämään sitä täysin voimin, kunnes se aukesi hirveän rasahduksen saattelemana. Lisäksi vessanpönttö piti kamalaa kiljuntaa, kun vessan veti.

Kun harjoittelin glissade-sarjaa portaikkotasanteella, josta johti ovi vessaan, yrittivät muutamat pikku ballerinat päästä vessaan. He olivat kuitenkin aivan varmoja, että kyseisessä vessassa kummittelee! Joten menivät ryhmänä tarkistamaan kummittelun laidan. Hetken päästä he juoksivat ulos kiljuen, että sieltä kuuluu kaikenlaisia rasahduksia ja muita ääniä. Lähtivät nopeasti portaita alas, eikä heitä sen jälkeen näkynyt. Voi pieniä :').

No, toisen kerran kun kävin vessassa ja tulin ulos vessasta, säikähdin vessaan jonottavaa toista samanikäistä tanssijaa. Tuntui niin nololta, kun oli hetki sitten naureskellut pikkutyttöjen kummitustarinoille :'D.

-Helinä

4 kommenttia:

 1. Haha ei hemmetti kun repeilin tälle postaukselle kokonaisuudessaan :'D Ihana toi kummitusjuttu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Pelkäsin ettei nämä kuulosta miltään näin kirjoitettuna :'D. Varsinkin tuo ovi oli koominen, kun tavallaan talutin sen kiinni, eikä mulla ole vieläkään tietoa, miten se oikeasti toimi...

   Ja tuolle tytölle, jota pelästyin taisin huudahtaa hätkähdyksen jälkeen refleksimäisesti jotain "hui, apua" tai vastaavaa. :"D

   Poista
 2. Hui tuo on oikeasti pelottavaa, kun joku seisoo oven takana ja sitä säikähtää! Tai että yhtäkkiä jotkut lasit putoavat vieressä... Onkohan siellä ollut teatterin kummitus vähän tekemässä kiusaa? ;)

  Jostakin syystä mulle tuli mieleen eräs ala-asteella tapahtunut juttu. Onnistuin nimittäin lukitsemaan koko meidän porukan käsityöluokkaan, koska avatessani ovea sen ripa jäi mun käteen. Siellä sitten odoteltiin opettajaa. Taisipa jotkut hätähousut kavuta ikkunasta ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen tarun (ja kummitustarinan) taustallahan on ripaus totuutta :'D.

   Haha, voi ei :D. Tuosta taas tuli mulle mieleen, kun kässäluokan vastapäätä olevan tyttöjen vessan lukko oli rikki. Kesken kässätunnin vessassa alkoi joku huutaa apua. Ihmeteltiin kovasti, koska ovessa oli lappu epäkunnossa. No näppärästi availtiin ovi virkkuukoukulla ja yllätys oli melkoinen. Tyttöjen vessassa oli jumissa nimittäin nuoriso-ohjaaja mies. :"D

   Poista