maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Nyt kesällä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään balettiin liittyvää, joten tulin vain kertomaan muita juttuja. Tällainen tylsä "viime hetken kuulumiset"- postaus siis tiedossa :).

Viimeaikoina on tullut shoppailtua ihan liian paljon. Pääasiassa isin rahoilla...
Ostettiin IKEAsta huoneeseeni mun elämäni ensimmäinen ihan oma tuoli, jonka otan mukaan myös sitten opiskelukämppään joskus. IKEAsta lähti mukaan myös eväsrasia ja sänkyyn sylipöytätaso. Lisäksi ostettiin mulle tennarit Citymarketista, jotka oli kyllä älyttömän halvat! Vain 5 euroa.


Isi lähti tänään käymään Kuopiossa ja lupasi tuoda sieltä mulle uusia Grimasin meikkejä (mm. kajalkynä, valkoinen maskeerausvesiväri). Ovat siellä Käherrystarvikkeessa hieman halvempia kuin täällä. Voin suositella noita Grimasin meikkejä ihan hyvällä mielin, koska ovat mun mielestä tosi laadukkaita ja riittoisia ^~^.

Mun balettitunnit alkaa vasta syyskuussa, joten niihin on vielä pitkä aika. Siihen mennessä mun pitäis tehdä vielä toinen tanssivaatepostaus ja "julkaista" sen vatsalihashaasteen tulokset. En ole sitä vielä jaksanut tehdä, kun kuvia on monessa eri paikassa. Enäähän noita tuloksia ei ole näkyvissä, mutta haluaisin näyttää mitä vajaan kuukauden hetkellinen treenaus sai aikaan vai saiko mitään :D.

Tarvitsen noita tennareita ja meikkejä erääseen juttuun, josta lisää myöhemmin syksyllä. Joku saattaa ehkä arvatakin, mistä puhun, mutta haluan tehdä siitä sitten ihan oman postauksen :).
Jos joku tietää laadukkaan/riittoisan oranssin hiusliidun, niin otan vinkkejä vastaan!

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Ompas hämäräperäistä!! :D Siis toi maininta noiden meikkien ja tennareiden tarvitsemisesta ''erääseen juttuun'' :D Mää ainakin ootan täällä sitten että mitköhän se mahtoi tarkoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän nyt "jännitystä" yllä :D. Mihinkään tanssiin liittyvää se ei (valitettavasti) ole. Syyskuussa kuitenkin oma postaus asiasta tulossa :).

      Poista