torstai 9. heinäkuuta 2015

Tee-se-itse: Meikkiteline

Sain tänään mahtavan päähänpiston. Aloin nimittäin askartelemaan :D. Luultavasti tämä menee hieman ohi blogin aiheen, mutta tanssijoillahan on monesti paljon meikkejä esim. näytöksiä varten. Leikitään siis, että tämä liittyy mitä syvimmin baletin maailmaan :D.

Mulle oli kertynyt Nuttrilet-patukkapakkauksia, koska ostin niitä tarjouksesta (1e/paketti!)  lukuevääksi kirjastoon. Noilla lähtee ainakin multa hyvin nälkä muutamaksi tunniksi, siinä suurin syy noiden hamstraukseen. Joka tapauksessa mua alkoi harmittamaan tyhjien pakettien hukkaan heittäminen ja siitä koko askartelu-idea alkoi.

Olen pitkään etsinyt kynätelineen näköistä telinettä meikkisiveltimille, ripsarille yms. Mistään ei kuitenkaan ole löytynyt (tarpeeksi) halpaa ja oikean väristä telinettä. Päätin siis askarrella sellaisen.
Leikkasin paketeista turhat läpykkeet irti, lyhensin osaa niistä ja teippasin kaikki paketit yhteen. Päällystin lopputuloksen paperilla ja koristeteipillä, jotka löysin äidin askartelutarvikkeista. Mun mielestä lopputulos on onnistunut ja teline hoitaa hyvin asiansa tuossa hyllyllä :).

Onko kukaan teistä tällaisia ns tee-se-itse-ihmisiä? ;D

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti