perjantai 31. heinäkuuta 2015

Venyttelyhaaste

Tykkään todella näistä kuukauden pituisista haasteista :D.

Tällä kertaa aloitin Blogilatesin (Poppilates) venyttelyhaasteen. Kuukauden myöhässä tosin, mutta sovelsin sääntöjä itselleni muutenkin. Valikoin kuvasta joka päivälle vähintään viisi venytystä. Keskityn varmasti eniten takareisiin, koska ne ovat mulla huonoimmassa kunnossa. En ylety lattiaan eteentaivutuksessa, hyvä kun saan polvet suoriksi seinää vasten istuessa. Jospa ne tällä paranisi edes himpun verran...

Samalla latasin kännykkääni "30 day arm challengen", jos sen avulla saisi käsiin enemmän voimaa. Nuo "30 day challenge" -sovellukset on mun mielestä kivoja, koska liikkeet on aina yksinkertaisia ja haasteet alkavat oikeasti ihan pienistä määristä liikkeitä.

Lähdettekö te helposti mukaan erilaisiin kehonhuoltohaasteisiin?

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Anonyymi31.7.15

  Toi näyttää hyvältä, vois itekin testata lenkkien päätteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mukava kuulla, jos/kun tuntee tuloksia venyttelystä :).

   Poista
 2. 4 minuutin lankkuhaaste päällä. Puoliväli saavutettu, alkaa panokset kovenemaan :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, tsempit sulle! Mä pysyn suosiolla vain 1,5 min lankkuhaasteissa :D.

   Poista
 3. Mun pitäisi myös alkaa taas venytellä. Kuten olen tuolla oman blogin puolella kirjoittanut, en ole nyt viimeisen kolmen viikon aikana tehnyt oikein muuta kun kirjoittanut noita esseitä ja käynyt balettitunneilla. Olen siis pitänyt kaikesta kotitreenistä (jopa joogasta!) taukoa, ja sen kyllä huomaa. Tunnustan että olen aika huono missään tollasissa haaste -jutuissa, tykkään sellasesta stabiilista, perustreenistä enemmän kuin kuukauden spurteista. Siksi ajattelinkin tässä elokuun myötä ja syyslukukauden alettua jatkaa noita mun perus jumppa- ja venyttelyrutiineita, joita pyöritin koko viime vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on tehtävä aina jotain muutakin, eikä itselle jää niin paljon aikaa :/. Mä pidän niin paljon vaihtelusta, etten ikinä pysty pitämään pitkiä aikoja samoja rutiineja. Siksi nämä kuukauden haasteet ovat mulle hyvä juttu. Välillä tulee tehtyä samoja uudestaan, ettei kehitys aina katoaisi (tai niin mä ajattelen) :'D.

   Poista
 4. Oi voi, tuo tekisi kyllä hyvää itselle! Just eilen joogatessa huomasin, miten hirveän jäykkä mä olen! Siis ihan oikeasti, alaspäin katsovassa koirassa koivet niin levällään kuin olla ja voi, ja siltikin pitää polvien olla koukussa, mistään eteenpäin taivutuksista puhumattakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä sitä pääsee jotenkin aina kangistumaan venyttelystä huolimatta...
   Eikä, tuo koira-asento joogassa on mulle mahdottomuus! Muutaman kertaa yrittänyt ja luovuttanut (ja tyytynyt tavalliseen venyttelyyn), kun koko asento on pelkkää painajaista :"D.

   Poista