keskiviikko 19. elokuuta 2015

Reggaetonia ja kehonhuoltoa

Hankin tänään rutkasti uusia kokemuksia. Kävin jo aiemmin mainitsemallani kehonhuoltotunnilla, jossa keskityttiin keskivartalon tukilihaksiin ja vartalon linjaukseen. Kerron kuitenkin ensin minne yllättävämpään paikkaan päädyin :D.

Lähdettiin Jenskun kanssa kokeilemaan reggaetonia. Siis sellaista latinopepunpyöritystyylistä tanssia! Mun serkkuni ei aluksi osannut kuvitella, että mä "balettityttönä" aion mennä koittamaan sellaista. Mutta mä menin ja todella kannatti :D. Tunti oli superhauska ja liikekieli löytyi yllättävän nopeasti. Itämaisen tanssin haltsaamisesta oli varmasti hyötyä tässä lajissa. Tanssiminen otti muuten yllättävästi todella paljon pohkeisiin, lopputunnista meinasivat jo krampata kumpikin!

Mulla on oikeasti ollut jo useamman vuoden (varmaan viiden) haaveena mennä kokeilemaan jotain vastaavaa. Viime viikolla bongasin edullisia reggaeton-kokeilutunteja ja varasin heti kalenterista aikaa :). Nyt syksyllä tämän lajin jatkaminen ei sovi lompakolle, eikä kalenterille, mutta ehkä vielä joskus tulevaisuudessa. Ainakaan kynnys mennä ei ole enää niin suuri! :D

Seuraavaksi siihen kehonhuoltotuntiin, mistä piti alunperin kirjoittaa. Tunnilla tehtiin todella monipuolisia harjoituksia, jotka kestivät aina tietyn kappaleen ajan, johon ne oli suunniteltu. Tämä oli musta hauskaa, koska silloin ns lihaskuntoliikkeet muistuttivat enemmän tanssia. Apuna käytettiin pilatespalloa ja -rullaa. Oli erilaisia yhden jalan tasapainoja ja keskivartaloliikkeitä. Tehtiin erilaisia rangan kiertoja, lankusta erilaisia versioita ja ehdittiin kyykätäkin :D. Ohjaaja kävi myös kiertämässä ja korjaamassa, mikä oli mukavaa.

Kerron vielä lisää tuosta liikuntakeskuksesta myöhemmin, kun alan käymään syyskuussa heidän balettitunneillaan. Tilat olivat aivan upeat ja uudet. Tuli siitäkin heti todella hieno olo, kun vain kurkistin pukkariin :'D.

Kävin tänään myös Piruetissa, mutta kerroin siitä enemmän jo aiemmassa postauksessa, blogger järjesti nämä vähän hassuun järjestykseen :). Pahoittelut hieman kököstä kuvasta, mutta ei ollut juuri nyt saatavilla parempaakaan. Pitäisi siirtää kuvia koneelta kännykkään niin saisi näihin postauksiin laitettua hienoja kuvia vielä näin iltamyöhäänkin :D.

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti