keskiviikko 19. elokuuta 2015

Sansha Moderno Leather

Kävin eilen Piruetissa katselemassa jazztossujen hintaluokkaa. Ballerina&Liikunnan liikkeessä halvin malli oli 25 e, mutta tossut näyttivät ainakin pikaisesti vilkaistessa lasten kerhotossun tapaisilta. Mun budjettini näihin tossuihin on tosiaan enintään tuon 25 e.

Piruetissa tossujen hinnat olivat lähemmäs viittäkymppiä. Onneksi jazztossuja löytyi myös alekorista ja vieläpä lähes puoleen hintaan! Valitettavasti vain yhdet/onneksi edes yhdet tossuista olivat omaa kokoani, mutta niissä ei ollut nauhoja vaan ne joustokappale hommelit sivuilla. Hinta oli kuitenkin sopivan edullinen, joten päätin ottaa ne. Syynä myös se, ettei mistään saisi kunnollisia jazztossuja oikeassa koossa enää parin viikon päästä tällä hinnalla.

Tossujen malli oli Sansha Moderno Leather, koko 13M. Kerron nyt taas (tässäkin postauksessa), että normaali jalankokoni on 42-43, ihan siltä varalta, että joku miettii juuri tämän tossun tai muiden Sanshan tossujen kokoluokitusta. Toivottavasti mustat tossut kelpaavat tunnilla, kun tossuja näytti olevan myös ihonvärisenä. En kyllä keksi yhtäkään tosi hyvää syytä, mikseivät kelpaisi.

Jalassa korolliset tossut tuntuvat vielä tosi hassuilta. Ehkä tähän tottuu pikkuhiljaa. Hyvänä puolena mainittakoon, että nilkan ojennus näytti tosi kivalta ainakin peilistä katsottuna. Totuus voi tietysti olla toinen :D. Kerron näistä tossuista vielä tulevaisuudessa lisää, kunhan pääsen niillä tanssimaan.

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti