keskiviikko 26. elokuuta 2015

Viimeinen viikko ilman tanssia

Oma tanssisyksyni alkaa ensi viikolla, joten ei tarvitse enää kauan odottaa! Ensimmäisellä viikolla on luvassa yksi tunti balettia ja muut tunnit tulevat kuvioihin mukaan sitten seuraavalla viikolla. Tällä hetkellä sairastan jotain flunssaa, mutta toivottavasti se ehtii kadota tämän viikon aikana.

Hinku tanssitunneille vain kasvaa sitä mukaa, mitä lähempänä ne ovat. Vihdoinkin pääsee tekemään sarjoja tangolla ja keskilattialla, toivomaan hyviä piruettipäiviä ja saamaan korjauksia. (Tietenkin myös valkkaamaan ennen tuntia päivän leotardin ja lämppärit :D.) Odotan tätä kaikkea niin suurella  innostuksella!

Tuntuu aivan samalta kuin vuosi sitten ensimmäistä balettituntia odotellessa eli samalta kuin pikkulapsesta, joka odottaa ensimmäistä koulupäiväänsä. Into balettiin ei kuitenkaan mun kohdalla toivottavasti lopu, kuten into kouluun saattaa välillä hieman tipahtaa... Tosin koulumotivaatiokin on mulla tällä hetkellä tosi korkealla!

Onko teillä jo tanssitunnit alkaneet? Jos ei, niin millä mielin odottelette niitä? :)

Kuva viikonlopun Korkeasaarivierailulta.

-Helinä

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mäkin odotin ihan innoissani tällä viikolla alkavia treenejä ja nyt olen onnellinen vaikkakin ihan jumissa! Tsempit treeneihin ja koulun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Toivon vain parantuvani tästä kuumetaudista (38,7C) ensi viikon torstaihin mennessä. Muuten saattaa jäädä eka tunti väliin :/. Tsempit myös sulle :).

   Poista
  2. Voi ei! Pikaiset paranemiset sulle!

   Poista
 2. Anonyymi29.8.15

  Hei,

  Minulle on jäänyt vähän epäselväksi, että pitääkö tätä blogia tosiaan kolme henkilöä? Kirjoittelevatko muut ollenkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa meitä on kolme kirjoittajaa, mutta näköjään kirjoittelu on jäänyt kavereiltani toissijaiseksi kaiken muun tieltä :).
   Voisin joku päivä pyytää heitä kirjoittamaan tänne kuulumisia, koska tästä on tullut nyt pari kertaa kysymyksiä. Jospa se vaikka hieman selkeyttäisi asiaa :D.

   Poista