keskiviikko 9. syyskuuta 2015

TraconX!

Nyt on luvassa se mysteeripostaus, johon kesällä ostamani tennarit liittyvät. Viime viikolla järjestettiin nimittäin taas Tampereella vuosittainen Tracon. Tämän vuoden Tracon oli kymmenes josta tulee tuo X perään. Tracon tulee tietääkseni sanoista Tampereen roolipeli ja anime con. Kyseessä siis tällainen cosplay-tapahtuma, joka on hyvin painottunut japani/korea aiheisiin.

Olin paikalla mun serkkuni kanssa, ja pukeuduttiin Mistyksi ja Togepiksi Pokémon-sarjasta. Olen siis salainen Pokémonien superfani. Varsinkin ekat kaudet kuuluu mun superfanituksen piiriin!  (Mikäköhän se mun todellinen ikä olikaan, 19 vai 9?) :'D

Viikonlopun aikana päädyttiin yllättäen myös tanssitunnille! Heti jos jossain lukee edes jotain tanssiin viittaavaa niin mut löytää sieltä. Serkkuni tavallaan raahautui perässä, mutta oli meillä lopulta tosi hauskaa kummallakin :D. Tanssitunnin aiheena oli japanilainen parapara-tanssi. Jalat tekevät siinä koko ajan askelta sivulta sivulle ja vain kädet tekevät eri liikkeitä. Tällä tunnilla tehtiin yksinkertainen (ja äärettömän söpö) koreografia Hello Kitty -kappaleeseen. Oli hauska kokeilla taas jotain ihan uutta tanssityyliä!

Viikonlopun aikana ehdittiin käydä mm. kuuntelemassa Ghiblin juhlavuosikonserttia, seuraamassa Eatyourkimchi -showta, kuuntelemassa luentoa noitavainoista, ostella kaikennäköistä fanitavaraa ja tietysti ottamassa kuvia muiden asuista ja vastavuoroisesti poseerata heille, jotka halusivat kuvan meidän asuista.

Yksi parhaista asioista oli ehdottomasti yhteiskuva Rakettiryhmän kanssa! :D

Löytyykö täältä muita Pokémon, Harry Potter, manga-japani-anime, Ghibli, StarWars, Sailor Moon, Digimon yms. faneja? :)

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Vähänkö siistiä! :D Mäki haluun mennä johonkin cosplay-tapahtumaan. Ite tykkään tosi paljon Harry Potterista, Star Warsista ja Taru Sormusten Herrasta, eli asuni olisi varmaankin jostain näistä.

  Kuulin että Jyväskylään tulisi joku animeconin tapainen tapahtuma ensi kesänä. Vois jopa mennä sinne :) ainut et asu pitäis sit suunnitella ja tehä :D

  Tykkään aina jos kaverini järjestävät jotain teema bileitä ym. ja ens kuussahan on halloween eli pääsee taas miettimään miksikä sitä pukeutuisi :) Black Swan ois aika siisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä! Joihinkin tapahtumiin liput tosin myydään nopeasti loppuun, joten sen suhteen kannattaa olla nopea :D.

   Tuollakin näkyi jonkin verran hahmoja noista "tarinoista". Joku oli pukeutunut hobitiksi ja liimannut jalkoihinsa karvaa :'D. Tämä nyt jäi mulle jotenkin mieleen, mutta oli niitä muitakin (myös yksi Black Swan).

   Poista
 2. Danse de la Vie10.9.15

  Täällä myös yksi entinen "ernu"! :D Rakastan Star Wars-elokuvia ja supersankarijuttuja, ja tietenkin Harry Pottereita. Ennen fanitin kovastikin kaikkea japaniaiheista, mutta tälläkin hetkellä yritän myydä vanhoja manga-sarjakuvia eteenpäin. Vanhimmat niistä ovat 10 vuotta vanhoja, herranjestas! Kävin kerran jossain animeconissa, siellä oli jännää kyllä. Tosi hieno tuo asu muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein pidä sanasta "erilainen nuori/ernu". Tavallaanhan kaikilla (tai lähes kaikilla) on omat kiinnostuksen kohteet, joten kaikki ovat erilaisia :"D.
   Mutta joo, mulla on muutama mangasarjaa, joita tykkään erityisesti lukea, Conan ehdottomana ykkösenä, Emma ja Princess Ai jaetulla kakkossijalla.

   Kiitos, koko asussa eniten aikaa meni mun hiusten värjäämiseen jauhevärillä :D.

   Poista
  2. Danse de la Vie10.9.15

   Anteeksi, en missään nimessä tarkoittanut loukata! Itselleni tuo "ernu"-nimitys ei tuo mitään negatiivisia mielikuvia, ja käytin sitä nimitystä itsestänikin. Kaipa sitä nimeä käytetään niistä, joiden mielenkiinnonkohteet poikkeavat valtavirrasta. Itse ainakin olin hyvin ylpeästi ernu! En siis missään nimessä ajatellut, että ernu on loukkaava nimi. Ehkä se on vain itselleni helpoin nimitys alan harrastajille. :)

   Poista
  3. Haha, en missään nimessä loukkaantunut! :D Ajattelin vain sanoa, että mua häiritsee tuo nimitys kaikessa epätarkkuudessaan. Itse en nimittäin tiedä yhtään mihin tuolla yleisesti viitataan, kun meilläpäin ihan kaikki epämuodostuneesta karkista korkkareita käyttävään mummoon on jotenkin "ernua". Hieman hämärtynyt tuo alkuperäinen tarkoitus :D.

   Poista
 3. Anonyymi16.9.15

  Olen itse varsin vannoutunut "otakualkaja" eli animet ja mangat tunnen ja Pokemon, Digimon yms ovat yhä katselulistallani! :D kuitenkin Lotraaja eli taru sormusten herrasta on ehdoton ykkönen, Harry Potter tulee vahvana perässä muiden vastaavien kanssa. Siskoni on aikalailla samoilla linjoilla itseni kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tänne on eksynyt samanhenkisiä tyyppejä! Mulla Harry Potter (kirjat) on ja tulee aina olemaan ykkönen! :D

   Poista