sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syysloman kaipuuta

Tällä hetkellä olo tuntuu järkyttävän kiireiseltä ja stressaavalta, vaikkei tiedossa ole edes mitään erityistä.
Ensi viikolla mua odottelee ihan tavalliset treenit, joogatunti ja viime viikon torstain baletin korvaustunti. En päässyt torstaina paikalle ihan tosi turhan syyn takia... Menin nimittäin poikaystävän kanssa kaupoille ja lenkille. (En tosin olisi jättänyt tuntia väliin, jos sen korvaaminen ei olisi mahdollista.) Treenejä on siis luvassa huimat 5 tuntia, mutta en usko että se on se asia, mikä mua stressaa, koska tykkään käydä tanssitunneilla.

Enemmän mua stressaa lukeminen ja läksyt. Olen laiminlyönyt koulua tosi pahasti muutamia päiviä. Pitäisi tsempata tosissaan sen suhteen. Onneksi nyt on mun lukiotaipaleen viimeinen jakso. Alkaa ensimmäistä kertaa tosissaan tuntumaan siltä, että tämä määrä lukiota riittää mulle. Enää viikko ja pääsee vihdoin viikon hengähdystauolle syyslomalle.

Vatsalihaksetkin jäi tekemättä tässä yksi päivä, joten mua odottaa tänään tuplat sen suhteen!

Loppuun positiiviset asiat. Mulla oli tällä viikolla superhyvä piruettipäivä, kun harjoittelin kotona. Pääsin monta hallittua ykköstä ja jopa onnistuneen tuplan. Siitä tuli tosi hyvä fiilis :). Mun poikaystävä oli tällä viikolla meillä neloisyökylässä eli neljä yötä putkeen. Ehdittiin katsoa useampikin toimintaelokuva  ja parodia Twilightista (Vampyyrien imussakohan se oli). Tästä tosin saattaa johtua se koulun laiminlyönti ja muu stressi, kun on viettänyt pelkkää luppoaikaa lähes koko viikon :D.

Sovittiinkin yhdessä, että käydään Subwayssa syömässä, kunhan saan luettua kemian 4. kirjan loppuun. Kerran olen käynyt Subwayssa, mutta siitä jäi aika sekavat tunnelmat. Halusin sen "päivän subin", mutta myyjä kysyi silti kaikki ainekset, kastikkeet, leivät yms erikseen ja aiheutin kauhean jonon, koska en tiennyt mitään vaihtoehtoja... Jos muistan oikein niin hintakaan ei ollut lopulta se 3.90 e (?), jota mainostetaan. Tästä syystä en ole uskaltanut käydä siellä uudestaan, vaikka se leipä hyvää olikin :'D.

Tälläkin kertaa tuli taas vaihteeksi hieman sekava postaus, mutta ensi viikolla kirjoitan tarkemmin meidän keskiviikon balettitunnista, koska ollaan siellä menty niin paljon eteenpäin :).

-Helinä

9 kommenttia:

 1. Mullakin meni tällä viikolla liikkuvat pique piruetit tosi hyvin! Pystyin tekemään vasemman puolen melkein kokonaan musiikintahtiin ilman turhia taukoja. Joitain korjauksia tuli mutta kuitenkin. Tupla piruetti ei mee iha vielä itellä :P

  Tuosta Subwaysta niin siellä kysytään aina et mitä kasviksia, kastikkeen, mausteet ja leivän otat, oli kyseessä sitten päivän Subi tai ei :D Otitko leivän kokonaisena (eli sen 30cm)? Se maksaa hiukkasen enemmän kuin se puolikas. Rakastan Subin leipiä! :D Mielummin valitsen sen ku Mäkin, ja onhan ne hieman terveellisempiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tää poisti mun pitkän vastauksen! No yritän muistella uudelleen mitä kirjotin.

   Hyvä juttu et sullakin on sujunut piruetit hyvin!

   Ja mihin se päivän subi sitten vaikuttaa, jos kerta silti saa valita täytteet vapaasti? En ymmärrä tätä yhtään :'D. Mulla oli se pieni leipä, en millään jaksaisi syödä kerralla sitä suurempaa!
   Jep, oon kans kuullut, että ne olis terveellisempiä kuin tavalliset hamppariateriat. Silti tulee lähes aina käytyä Hesessä, jos pikaruokaa tekee mieli :D.

   Poista
  2. Se päivän subi on hiukkasen halvempi vaa. Muuten siin ei oo mitää eroo :D En tiiä mistä sulle on tullu sit sitä lisää hintaa siihe :o

   Poista
 2. Kyllä välillä saa ottaa hiukan lunkimmin, etenkin jos on kirjotukset jo takana ja sitten loppu on vaan perus kurssien käymistä! :) Ja hei tosta edellisen postauksen venäjästä piti sanoa, että itekin olen monesti miettinyt että ottaisin venäjää. Oikeastaan musta olis tosi kiva käydä kaikista näistä euroopan peruskielistä alkeiskurssi: ranskaa ja espanjaa olen opiskellut (ja toki enkkua ja ruotsia), vielä olis venäjä, saksa ja italia sellaset että olis kiva opetella hiukan ees alkeita :) Ja tosta espanjastakin alkaa olla niin monta vuotta aikaa, että senkin kertaus olis ihan paikallaan....

  Se päivän subi on tavallaan se liha (tai kasvispihvi). Esim jos se on vaikka kana teryaki, nii sit oletuksena on vaan se 15cm ja täytteenä kana teryaki, mut sit sen leivän, kasvikset ja kastikkeen saa itse valita :) Muistan että olin itsekin hieman ihmeissäni ekoilla subikäynneillä, mutta kyllä se siitä alkaa sujua! :DD ja hei, opiskelijakortilla -10% vink vink!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, mutta toisaalta pääsykokeet on vielä edessä ja siellä täytyy olla rautainen laskurutiini... Mulla on jäljellä vain fy8 ja tuo venäjä (+ vapaaehtoinen bi4), joten ei kursseja ole kuin kaksi, joista toisen olen käynyt jo kerran viime vuonna.

   Mä tykkään myös opiskella kieliä, vaikka mun kielipää onkin olematon. Kielien välisten yhteyksien löytäminen on kuitenkin tosi mielenkiintoista :).

   Ahaa, okei, kiitos tästä subi-tiedosta! :"D

   Poista
 3. Mä tykkään tosi paljon Subista kun sieltä saa valita ite just ne täytteet/kastikkeet/leivät mitä haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite tosi nirso niin toi kuulostaa tosi hyvältä asialta! :)

   Poista
 4. Heh, et ole ainoa, jonka mielestä Subi on vähän sekava :D
  Myyjät kysyy aina, että laitetaanko tuplalihaa tai lisää juustoa, ja nehän maksaa aina lisää. Ja lisäjuomat jne...
  Mä tykkään eniten salaatista, jossa on grillattua kanaa ja kastikkeena makeasipuli <3 Oi vitsit, saisipa tuota makeasipulikastiketta kaupastakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta selkeyttäis paljon, jos niitä vaihtoehtoja voisi katsoa etukäteen jostain, eikä vasta siinä tiskillä!
   Hmm, makeasipuli kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitää varmaan kokeilla joskus. :D

   Poista