maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulukuu!

Pidän todella paljon joulusta ja eniten vuodessa odotan juurikin joulukuun alkua, koska silloin meillä on kotona lupa aloittaa joulukoristeiden ripottelu ympäri asuntoa. Tänään tuli tehtyä tämän vuoden ensimmäiset joulukoristeet, nimittäin ballerinalumihiutaleet! :)

Nämä oli todella helppo tehdä (vaikein osuus oli pukea lumihiutalehameet ballerinoille :'D). Ensin tulostin netistä ballerinojen ääriviivoja, leikkasin ne ja piirsin valkoiselle pahville. Leikkasin ballerinat pahvista ja liimasin paperista niille leotardit. Tämän jälkeen alkoi lumihiutaleiden leikkaus tavallisesta tulostuspaperista perinteiseen, jo ala-asteelta opittuun tyyliin. Taitellaan siis neliö puoliksi, puoliksi ja puoliksi. Sitten vain leikellään siihen kuvioita, avataan ja katsotaan menikö pilalle :D. Lopuksi pujotin lumihiutaleet ballerinojen päälle, lumihiutaleen keskelle leikkaamastani kolosta, jota teippasin pienemmäksi, jos se oli liian suuri.

Lopputulos on mun mielestä ihmeellisen onnistunut :). Löysin idean tähän Pinterestistä ja yhteensä tuli tehtyä kuusi ballerinaa mun huoneeseen roikkumaan.

Onko teillä jotain balettiaiheisia joulukoristeita? :)

-Helinä

6 kommenttia:

 1. Anonyymi1.12.15

  wauuu tosi upeita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykästyin näihin :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea :) Voisi itsekin kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja lisäksi tosi yksinkertainen! :)

   Poista
 3. Oi vitsit tuo on kiva!!

  VastaaPoista