keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pähkinänsärkijä

Kummallakin balettitunnilla on alettu tehdä koreografioita Pähkinänsärkijä-balettiin liittyen. Keskiviikon tunnilla aloitettiin jo viime viikolla kukkaisvalssia, mutta torstain tunnin koreografia on toistaiseksi yllätys (veikkaan myöskin kukkaisvalssia). Aloitellaan sitä tällä viikolla.

Hieman harmittaa, kun pääsin jo viime keväänä tanssimaan tuon kukkaisvalssin siellä balettiopiston tunneilla ja nämä syyskauden versiot vaikuttavat lisäksi helpommilta kuin se keväällä tanssimani. Toisaalta, voiko mitään balettia tanssia koskaan liikaa? Vastaus: no ei voi! :D Tästä kukkaisvalssin ylitarjonnasta huolimatta olen siis silti superinnoissani. Nyt ainakin pääsee hiomaan liikkeet niin hyviksi kuin mahdollista.

Nyt syksyn vaihtuessa talveen tuossa kukkaisvalssin koreografiassa on jotenkin aivan eri fiilis kuin silloin keväällä. Koska Pähkinänsärkijä on joulubaletti, tulee tuosta kukkaisvalssista nyt joulufiilis, vaikka keväällä sen liitti vahvasti siihen vuodenaikaan. Pakko sanoa vielä, että musta on hauskaa, kun ope tanssii meidän seassa tuolla keskiviikon tunnilla. Jotenkin tunnelma on paljon rennompi verrattuna siihen, että ope näyttäisi liikkeitä edessä ja me yritettäisiin matkia perässä.

Koska meillä ei ole mitään näytöstä, ajattelin laittaa joulukuussa viimeisille tunneille mun tummanpunaisen puvun ja koristella nutturaa pienillä kukilla ja kimaltelevilla pinneillä. Jos saisi kauden loppuun hieman sitä näytöstunnelmaa :D.

Show-tanssissa on tehty koreografiaa kappaleeseen "One night only" tai jotain sinne päin ja lisäksi pirueteista koostuvaa sarjaa johonkin hempeään miesääniseen musiikkiin.

Millaisia juttuja teillä on tanssissa tällä hetkellä meneillään? Oletteko saaneet jostain koreografiasta tai musiikista tarpeeksenne? ;D

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Hitsit oisi tosi kiva päästä harjoittelemaan jostain baletista koreografiaa! :) Pitää ehdottaa opelle että jos voitaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koreografian tekeminen tuo kyllä tosi paljon lisämotivaatiota! Kannattaa kysellä opelta voisko olla jotain mahdollisuutta sellaiseen :).

      Poista