torstai 19. marraskuuta 2015

Prinsessaolo!

Tänään sitten selvisi, mitä osaa me Pähkinänsärkijästä harjoitellaan torstain tunneilla. Ei ollut ihan sitä kukkaisvalssia, jota epäilin. Me alettiin nimittäin harjoittelemaan ryhmäkoreografiaa Makeisprinsessan variaation musiikkiin! Tietysti tämä versio on noin 101% helpotettu verrattuna niihin, joita YouTubessa näkee, mutta olen siitä silti aivan innoissani. :3

Alussa meillä on sellaista kevyen näköistä hyppelyä ja piruettisarja, jonka jälkeen tulee hyppysarja, joka päättyy attitudeen (eteen) ja arabeskiin (<3). Mun mielestä tuo arabeski on vähän hassu, koska lantio on suorassa, mutta ylävartalo käännetty ja kädet ovat toinen  taakse ja toinen eteenpäin. Ennen olen tehnyt vain sitä ns tavallista arabeskia, jossa toinen käsi on eteen ja toinen sivulle.

Vielä on 3 viikkoa balettitreenejä jäljellä ja nyt jo iskee haikeus, koska tämä monta kertaa viikossa treenaaminen jää sitten pois kevään tullen ja jäljelle jää vain keskiviikon tunti. Toivottavasti saan pitää edes siitä kiinni. Huomenna on onneksi yksi ylimääräinen korvaustunti balettia ja illalla vielä jooga :).

Uskallan tässä jo hieman paljastaa, että lähitulevaisuudessa on tulossa pieni postaussarja mulle aivan uusista ja erikoisista lajeista, joita olen jo pitkään halunnut kokeilla. Ohjelmasarja "Voitolla yöhön" on antanut mulle sellaisen "nyt tai ei koskaan" -fiiliksen, joten päätinpä repäistä ja alkaa nyt toteuttamaan näitä mun muutamia haaveita eri lajien kokeilun suhteen. Rahoituksen näihin saan vanhemmilta vähän kuin ylioppilaslahjaksi :).

Kuva on vähän hassusta kuvakulmasta pikkusiskoni kuvaamana :D.

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä notkea! Ja hei se meiänkin variaatio on täynnä ihan ihmeellisiä vääntöja ja olen aina ihan solmussa niissä asennoissa:D toi teidän arabeski on varmaan 4 arabeski jossa toinen käsi on edessä ja toinen takana, jolloin asento on ns.kierretty:) tsemppiä vaan treenaamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :), hieman laiminlöin viime kuussa venyttelyä, mutta nyt olen alkanut taas venyttelemään joka päivä. Kiitti tiedosta, mietinkin että se voisi olla jokin vähän harvinaisempi versio :D. Tsemppiä sullekin :)!

      Poista