perjantai 20. marraskuuta 2015

Rikkinäisiä kamppeita

Nyt olen onnistunut hajottamaan kokonaisen kerraston balettikamppeita. Tossut, sukkikset ja puvun.

Tossut hajosivat jo kevään loppupuolella ja siirryin silloin uusiin tossuihini. Kokeilin eilen mun vanhoja tossuja ja ne tuntuivat todella oudoilta ja tiukoilta verrattuna näihin uusiin. Ovatkohan ne olleet hieman liian pienet vai onko käyttämättömyys tehnyt niistä pienemmät (en kyllä keksi miten). Olen pitänyt niitä treenikassissa mukana varatossuina, mutta ajattelin vihdoin ja viimein ommella ensi viikolla mun käyttämättömiin tossuihin kuminauhat ja päästää vanhat eläkepäiville. Pakkohan ne on silti jossain kaapin perukoilla säästää, kun ne ovat aivan ensimmäiset balettitossuni :).

Toisena hajosi yksi lempparipuvuistani, mandariinin värinen ristinaruselkäinen Capezion puku. Se päätyi vahingossa pesukoneeseen ja toinen olkain lähti purkamaan. En ole raaskinut sitä heittää pois, mutta en osaa sen paremmin sitä korjatakaan, joten teippasin olkaimen kuntoon (kuva). Ei kovin tyylikästä, mutta saan teippauksen jälkeen viettää vielä ainakin muutaman tunnin tämän puvun kanssa :D.

Eilen multa hajosivat sukkikset ensimmäistä kertaa. Niinkin tavallisesta paikasta kuin isovarpaan kynnen kohdalta. Koska reikä ei näy, kun tossut ovat jalassa, jatkan näidenkin käyttämistä tavalliseen tapaan. Tietysti reiän voisi ehkä parsia, mutta oman kokemukseni mukaan sukkikset hajoaa pian uudelleen ihan parsitun kohdan vierestä :D.

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Voi ei toi puku:/ mä oon säästänyt mun kaikki puvut ja tossut, en tiedä mitä mä niillä aion tehdä mutta säästössä ne on:D jos haluat pidemmän käyttöajan noille sukkahouduille (oo varmaan tehnyt tän jo) niin laita kynsilakkaa sille reiän alueelle niin ei lähde purkaantumaan enempää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taitaa käydä samoin ja monen vuoden päästä tarviin kaapin rikkinäisille tavaroille :D. Itse asiassa en ole vielä ehtinyt tehdä tuota, vaikka suunnitelmissa onkin ollut :).

      Poista