maanantai 23. marraskuuta 2015

Spagaatit

Viime perjantaina sain balettitunnilla yllättäen ensimmäistä kertaa kesän jälkeen taas molemmat, oikean ja vasemman jalan, spagaatit maahan. Ennen kesää venyttelyrutiinin ollessa täydessä terässä sain molemmat maahan, mutta vasen jalka ehti kangistua yo-kokeisiin keskittyessä.

Nyt olen saanut kirjoitusten jälkeen hyvän rutiinin pystyyn ja vihdoin spagat taas näköjään menee välillä :). Tänään vasen jalka on jumissa varsinkin takareidestä, eikä spaga mennytkään maahan. Kuvassa näkyy kuinka paljon/vähän tänään jäi matkaa maahan. Harmittaa. (Pahoittelen "belfiemäisyyden" määrää :'D.) Toisaalta kesällä matkaa oli reippaat 15 senttiä. Pitäisi saada venytettyä vasen yhtä varmaksi kuin tuo oikea. Sivuspagaatti on myös yksi murheenkryyni, koska en ole koskaan saanut sitä maahan. Toivon silti, että sekin päivä tulee vielä vastaan :).

Ajattelin jakaa videon, jossa tehdään oikeastaan kaikkia venytyksiä, joita mäkin oon tehnyt. Sen avulla voi kokeilla venyttää spagaatteja maahan, jos niiden kanssa on ongelmia. Pitää vain muistaa venyttää molempia puolia! Mulla toinen puoli on juurikin sen vuoksi kamalan paljon huonompi, kun voimisteluaikoina venytettiin enemmän oikeaa puolta. Tästä videoon.

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti