torstai 5. marraskuuta 2015

Tervehtymistä

En ole hetkeen jaksanut kirjoitella tänne blogin puolelle, koska olen ollut flunssassa kohta kokonaisen viikon. En ole päässyt treenaamaan viikkoon, ja venäjän koettakin täytyi siirtää eiliseltä tälle päivälle. Särkylääkkeen voimalla pääsin tänään sen onneksi tekemään. Tämä koe oli mun lukioni viimeinen ja olo on jännällä tavalla helpottunut. Nyt on kaikki lukion pakollinen ja aika paljon ylimääräistäkin suoritettu.

Kävin lainaamassa viime viikolla kirjastosta muutaman liikunta-aiheisen kirjan ja alkuviikosta kokeiltiin illalla pikkusiskon kanssa kevyttä nukkumaanmeno-"joogasarjaa". Mun mielestä se oli kyllä lähempänä tavallista venyttelysarjaa, muttei sillä nyt ollut niin väliä. Sarja oli jokatapauksessa mukava ja venytti monipuolisesti eri kohdista. Löysin kirjoista myös mukavia treenipätkiä, joita ajattelin kokeilla, kunhan paranen kunnolla. Tänään on kyllä ollut jo hieman parempi olo kuin eilen, joten kai se tästä. :)

Olen tässä toipilaana virkannut patalappuja ja mässyttänyt mummin Espanjasta tuomia tuliaiskarkkeja. Osa on ollut aika kummallisen makuisia, ensivaikutelmaa kengänpohjasta sitruunamehuun, mutta pari hyvääkin makua on osunut kohdalle.

Huomenna mua odottaa yo-juhlien kutsukorttien tekeminen. En tiedä ihan tarkasti vielä millaiset niistä tulee, mutta yhden jutun olen jo päättänyt. Näytän kuvan korteista sitten lähempänä juhliani :). Tässä joku päivä olisi tarkoitus ottaa yo-kuvat MissMymmelin kanssa ja suunnitella millainen kampaus ja meikki sitä pitäisi opetella itselle tekemään. Onneksi mummi lupautui auttamaan juhlien järjestämisessä niin ei tarvitse ihan kaikkea yksin tehdä. (Jos joku ihmettelee mun ainaisia juttuja mummistani, niin mummi on mulle vähintään yhtä läheinen kuin mun äiti ja olen asunutkin mummilassa puoli vuotta ihan pienenä.)
Mummista tulikin mieleeni, että olen ensi viikolla menossa maalaamaan mummilaan seiniä, kun hän haluaa remontoida pinnat kiireellä ennen mun juhlia. Yritän sopia asian niin, etteivät reenit jäisi taas väliin niin kuin tällä viikolla.

Harmittaa olla reeneistä pois, kun kehittymisen mahdollisuus (ja rahaa) tulee silloin heitettyä hukkaan. Sairastelun yms vuoksi mulla on kertynyt korvaustunteja ainakin 3-4, jos olen laskenut oikein. Voisin käydä taas siellä Functional Balancessa, kun tykkään niin paljon siitä tunnista. Se on mukavan rauhallinen ja ehtii oikeasti keskittyä niihin lihaskuntoliikkeisiin.

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia sulle!

  VastaaPoista
 2. Hauskan näjöisiä patalappuja!
  Pikaisia paranemisia täältäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pacman-lappu on tällä hetkellä tekeillä. :D

   Poista
  2. Siistii! :D Laita siitäkin kuvaa tänne

   Poista
  3. Voin laittaa, kunhan saan valmiiksi :).

   Poista
 3. Kiva että olet jo parantumassa :) ja onnittelut siitä että kaikki pakollinen lukioon liittyvä on tehty, jee! Muistan kun itse kirjoitin ylioppilaaksi ja muutin siitä aikalailla heti pois vanhemmilta (lakitus oli muistaakseni kesäkuun alussa, ja vuokrasopimus omassa kodissa alkoi myös siinä kesäkuussa), niin mulla oli ihan järkyttävän haikee olo varmaan seuraavat pari kuukautta! Tykkäsin mun lukioajastani niin hirveesti, kavereista ja kaikesta, että oli kauheen surullista musta että en päässyt enää takaisin lukioon :DD Nyt tässä reilu 5v jälkeen olen kyllä varsin tyytyväinen tähän nykyiseen tilanteeseeni :'D Minkälaiset fiilikset sulla on lukion loppumisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle lukio on tarkoittanut lähinnä pelkkää opiskelua, kun en ole näissä vapaa-ajan riennoissa ollut mukana. Tiedän myös, ettei mun läheisemmät kaverit katoa minnekään, vaikken joka päivä heitä näkisikään koulussa. Heillä lukio loppui viime keväänä, eivätkä ole ainakaan tässä puolessa vuodessakaan kadonneet :).
   Kotoa muuttamiseenkin on ainakin puoli vuotta, joten sekään ei vielä stressaa. Lukion loppuminen tarkoittaa pääasiassa omatoimisen pääsykoe lukemisen alkamista. Muutamaa opettajaa tulee tosin varmasti ikävä, mutta muutoin ei ainakaan vielä ole haikeat fiilikset :).

   Poista