maanantai 7. joulukuuta 2015

Bloch Suprima

Tänään kävin hakemassa viime viikolla sovittamani kärkitossut! Teen vielä tarkemman postauksen myöhemmin, mutta tässä kuva tossuista aivan ensimmäistä kertaa kotona jalassa. Saa kertoa mielipiteitä näyttävätkö ne sopivan kokoisilta/levyisiltä ja niin edespäin :).

Itse jatkan nauhojen ompelua, jotta saan otettua kunnon kuvat vielä tossuista. Ostin muuten samalla itselleni uudet Piruetin shortsit, aivan samanlaiset kuin mulla aiemmin on ollut. Vanhat on kestäneet jo 6 vuotta, eivätkä vieläkään näytä hajoamisen merkkejä. Olen vain aina pulassa, kun ne ovat pesussa. Nyt on sitten toiset varalla :).

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Wauuu! Tosi kauniin näköiset jalassa, tuo kapea kärki on jotenkin esteettisesti miellyttävän näköinen :) onnittelut vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin ihastunut noihin, kun olivat muistikuvaa kauniimman näköiset :).

   Poista
 2. Näyttää hienoilta! Sun nilkkakin kaartuu nätisti. Onnittelut multakin vielä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Tossut näyttävät istuvan sun jalkoihin kivasti, ja ihailin etenkin sun nilkan kaarta! Oma nilkkani ei kaartunut kuin puolet sun nilkasta kun ekat kärkkärit sain. Tosin olin tanssinut vaan nelisen kk eikä mitään voimaa kertynyt, toisin kuin sulla :)

  Onnea vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästäkin kuvasta ikävästi huomaa, että mun vasen jalka on se vähän heikompi puoli. Toivottavasti se tässä joululoman aikana vahvistuu, kunhan jaksan ahkerasti tehdä nilkkatreeniä ja kokeilla sen juoksuharrastuksen aloittamista! :)

   Poista
 4. Oi miten kauniit nilkat sinulla! Ja hyvännäköiset tossut! :)

  VastaaPoista