keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Jalkahoidossa

Äitini sai kesällä synttärilahjaksi  lahjakortin kauneushoitolaan. Koska äitini on todella huono lähtemään minnekään, mä sain käyttää tuon kortin, kun viimeinen käyttöpäivämäärä siinä alkoi tulla lähemmäs. Koska tanssissa jalat joutuvat koville, valikoin tietenkin jalkahoidon.

En ole koskaan edes käynyt kauneushoitolassa aiemmin. Hoito olikin erittäin positiivinen yllätys. Se kesti kokonaisen tunnin ja maksoi 52 euroa. Siihen sisältyi liotus, kynsien hoito ja lakkaus, kovettumien poisto, rasvaus ja hieronta. Nyt mun jalat tuntuvat pehmoisemmilta kuin koskaan! :D Sain valita itse kynsilakan värin, joten valitsin tietysti kirkkaan pinkin. Lisäksi jalkahoitaja oli todella mukava ja hoitola ihanan turkoosin värinen.

Lahjakortista jäi vielä rahaa käyttämättä, joten ostin lämmittävän jalkavoiteen paleleville jaloille. Aioin ostaa myös huulipunan, joka vaihtaa väriä ihon pH:n mukaan, mutta mulle annettiin mukaan vahingossa jokin ruskean sävyinen huulikiilto, joka oli samanlaisessa pakkauksessa. Käyn huomenna vaihtamassa sen samalla, kun käyn lakkiaisharjoituksissa. :)

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Oi että olisi ihana käydä jalkahoidossa :) Se on kuitenkin ihan erilaista verrattuna kotona tehtävään jalkahoitoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina ajatellut, että nuo on ihan turhia, kun kotonakin voi levitellä jalkoihin rasvaa ja höylätä kovettumia. Tuo olikin yllättäen todella rentouttavaa, eikä kutittanut yhtään (pelkäsin sitä eniten, jos vain hihittelisin siellä, jos kutittaa :"D).

      Poista