sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joululahjavinkkejä

Tänään mulle tuli sellainen olo, että haluan kertoa teille kaupoista, joista olen saanut erityisen hyvää palvelua. Sellaisista, joiden tuotteisiin olen ollut tyytyväinen niin paljon, että haluan suositella muillekin. Tässä tulossa muutamia nettikauppavinkkejä, vaikkapa sitten joululahjoja pohtivalle. En itse hyödy tästä yhtään mitään, olkoon tämä pieni mainostus vaikkapa joululahja minulta kauppojen pitäjille :).

Gitte's
Käsintehtyjä ihanan tuoksuisia saippuoita <3. Omistan kiivin, suklaakeksin ja merisuolan näköiset/tuoksuiset saippuat. Kaupan päälle sain ylimääräisen suklaakeksisaippuan :).

Hattentatti
Lastentarvikkeita, leluja, koruja, vaatteita. Todella suuri valikoima Nomination yhteensopivia paloja, ilman toimituskuluja! Toimitus oli todella nopea.

Royalkestot
Ekologisia lastentarvikkeita (kestovaippoja yms). Ei monellekaan tämän blogin lukijoista ajankohtainen, jos ei ole ostamassa  mahdollisille sukulaisvauvoille lahjoja :).

Kirjokas
Käsityöntekijän unelma! Kaikkea mahdollista ihan kaikkeen. Lisäksi hinnat eivät ole turhan korkeat ja palvelu hyvää.

Mimax
Kynsitarvikkeita hyvillä hinnoilla, lisäksi kuukausittain hyviä tarjouksia. Jos haluaa aloittaa kynsienlaittoharrastuksen, kannattaa todella käydä katsomassa :).

Hiekkakakku
Aivan aidon näköisiä herkkukoruja luonnonmateriaaleista. Keksejä, vohveleita, karkkeja ja pullia kaula- ja korvakoruina.

MAKEE design
Hauskoja heijastimia, koruja ja asusteita :).
Jos muistan lisää kauppoja, lisään ne kommentteihin. Tällä hetkellä en sitten millään keksi muita, vaikka niitä varmasti on :).

Onko teillä ns luottokauppoja, joista ostamisesta tulee itselle hyvä mieli, kun tukee kaupan toimintaa?

  1. -Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti