maanantai 21. joulukuuta 2015

Vatsalihashaasteen tulokset

Ehdin lupailla näitä vatsalihashaasteen tuloksia jo ajat sitten, joten nyt on jo aikakin julkaista ne. En sitten koskaan saanutkaan tehtyä sitä viimeistä neljättä viikkoa, joten nämä ovat kolmen viikon tuloksia. En tiedä mitä tähän nyt kuuluisi kirjoitella, kun kuvista näkee tapahtumat mun mielestä hyvin, Mulla on ollut voimisteluaikoina melko hyvät vatsalihakset, jotka tulevat sillä tavalla ok helposti takaisin näkyviin, kun jaksaa vain vatsalihaksia tehdä. Vahvemmiksi siitä ne eivät silti niin nopeasti muutu. 

Nämä kuvat ovat tuolta parin kuukauden takaa, joten tällä hetkellä oleilen tuollaisen ensimmäisen kuvan masun kanssa ainakin vielä joulun yli. Tammikuussa ajattelin taas ryhdistäytyä noiden jumppaamisien kanssa :D.

Ostin muuten ensimmäisen oman pienen läppärin, joten tekstiin saattaa tulla helpommin kirjoitusvirheitä (näppäimistö on aika erilainen kuin vanhempien koneissa).

-Helinä

1 kommentti:

  1. Muoks. Tajusin just äsken että se ns vika kuva on tuossa kollaasissa jostain syystä ekana :D. Keltapaitainen kuva on siis lopputulos!

    VastaaPoista