keskiviikko 20. tammikuuta 2016

"Kevään" eka balettitunti

Nyt on vuoden ensimmäinen balettitunti ohi. Vielä ei tehty kärjillä, kuten epäilinkin kaiketi juuri viime postauksessa. Lopputunnista tehtiin joitain kärkiharjoittelua pohjustavia sarjoja, joista osaa tullaan tekemään jatkossa kaiketi myös kärjillä.

Kesken tunnin mua alkoi ihan sairaasti pyörryttämään ja menin hetkeksi lattialle makaamaan jalat kohti kattoa. Tätä ei ole tapahtunut pitkään aikaan, mutta oletan että se johtui taas hapen puutteesta, koska aluksi mua vain haukotutti normaaliin tapaan. Toisaalta koko mummilassa olon ajan olin syömättä mun rautatabletteja, kun ne unohtuivat kotiin. Tunnilla oli tänään enemmän porukkaakin kuin yleensä, mikä voisi vaikuttaa salin ilman laatuun. Kävin muuten kerran korvaamassa tunnilla, joka järjestettiin korkeammassa salissa ja silloin ei edes haukotuttanut. Myös vireystaso pysyi silloin todella hyvin yllä.

Toinen asia, josta halusin kertoa, oli se, että sain ilmoittautua kevätkauden lopuksi järjestettävään "Kärkitossutekniikkaa & kehonhuoltoa" -lyhytkurssille. Toukokuussa on siis luvassa neljän viikon tehokuuri lihaksille :).

-Helinä

10 kommenttia:

 1. Hahaa! Ettei vaan oltaisi sitten samalla kurssilla toukokuussa :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta toi kurssi :) Ja harmi toi pökerrytysjuttu :< Menikö muuten tunti ihan hyvin? Paljonko teitä (suunnilleen) on siinä teidän ryhmässä? Meillä on aika vaihtelevasti porukkaa, kun aika monet käy siellä korvaamassa, niin välillä voi olla aika paljonkin, varmaan 20 tyyppiä Normisti meitä on perus1 -tunnilla ehkä joku 10-15, ja alkeet2 tunnilla joku 10 tai välillä alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin :). Ja joo, meni musta ihan hyvin, jalka ei tosin noussut sivulle sitten millään :D.
   Hmm, montakohan meitä olis. Joku 15-20 varmaan? En ole nyt yhtään varma, mutta ainakin yli kymmenen.

   Poista
  2. Irtotangoilla meitä oli viimeksi 6 ja seinätangolla ehkä kymmenkunta. Ei sinne kovin montaa enempää ees mahdu. Mikä on kyllä ihan kiva, pikkuryhmässä saa henkilökohtaisempaa ohjausta. Toisessa ryhmässä missä käyn on enimmillään jotain 20-30 ja mun mielestä se ei oo yhtä kiva jostain syystä vaikka mitään muuta eroa ei oo kuin isompi sali. Ohjaajakin on sama.

   Poista
  3. Tuon muistinkin, että irtotangoilla oli 6, mutta toisesta tangosta ei ollut mitään muistikuvaa (muuta kuin se oli ihan täynnä). Viime keväänä kävin tunnilla, jolla oli ~ 4-7 oppilasta ja suuri sali, jonka kaikki seinät oli tangollisia! Oli todella mukava kokemus :D. Vastakohta oli viime syksyn 40 hengen baletti, ok kokoisessa tangottomassa salissa. Koko ajan tuntui, että kohta törmään johonkin.

   Tykkään itsekin paljon tuosta meidän ryhmästä. Ainut huono puoli on salin korkeus. Olin samassa salissa toisilla tunneilla siellä peilitangolla ja joka kerta releveessä sivutaivutuksi tehdessä mun kädet hipaisi siihen kattoon :DD. Onneksi keskilattialla on korkeampi katto!

   Poista
 3. Kelpais mullekkin tuollainen kurssi, vaikka kärjillä on oltu useampi vuosi ei treeniä voi olla koskaan liikaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mietityttää pärjäänkö tuolla, vaikka ilmoittautumisohjeessa olikin "kaikille, joilla on aikaisempaa kokemusta kärkitossuista". Tuo on niin avoin, että en ollut varma riittääkö mun "kokemus" kevään päätteeksi. Täytyy katsoa kuinka selviän :D.

   Poista
 4. Onko teitä noilla tunneilla minkä ikäisiä? Mun vuoden ensimmäinen balettitunti on huomenna ja vaihdoin tanssikoulua, joten jänskättää vähän, että millaista porukkaa sieltä oikein vastaan tulee! Edellisessä olin ainut alaikäinen ja loput oli niiden koulun parhaiden oppilaiden vanhempia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi huono arvioimaan ikää ulkonäön perusteella, mutta veikkaisin itse kuuluvani nuorimpiin. En tiedä meneekö edes lähelle, mutta eniten kuvittelen tunnilla käyvän 22-30 vuotiaita. Mutta olen siis tosi huono arvioimaan tuota ikää :D.
   Mun mielestä sillä ei ole niin väliä, minkä ikäiset siellä tunnilla käyvät. Kaikki ovat tulleet sinne saman asian vuoksi eli tanssimaan ja oppimaan uusia asioita :).
   Kerran kävin latinoryhmässä, jossa kaikki muut olivat 50-70-vuotiaita. Musiikkimaku oli vähän eri, mutta muutoin oli todella hauskaa :'D!

   Poista