maanantai 11. tammikuuta 2016

Hiusjuttuja

Olen miettinyt pidemmän aikaa uskaltaisiko kokeilla otsahiuksia. Mun hiuksia on viimeksi leikattu 6 vuotta sitten ja äiti lupaili, että saattaisin päästä parturiin (vai onko se naisten hiustyyppi kampaaja?) nyt keväällä uudelleen, jos isompaa rahareikää ei ilmesty. Yleensä aina ilmestyy, mutta elättelen toiveita, jospa näille hiuksille pääsisi tekemään jotain ^_^.

Tilasin joululahjarahoilla peruukin ensi vuoden Traconia (cosplay-tapahtuma) varten, koska ollaan jo serkun kanssa päätetty mitä cossataan tänä vuonna. En viitsi sitä vielä kertoa, mutta peruukin voin näyttää. Siinä on nimittäin otsahiukset ja olen yrittänyt arvioida miten nuo mulle sopisi. Tietysti oma hiusväri on täysin vastakkainen kuin peruukin, mutta saisi vähän osviittaa. Hyvä muuten, kun tilasin sen nyt, koska tuo oli ilmeisesti viimeinen kappale kaupassa :S.

Kysyisinkin mielipidettä siihen, sopisivatko tuollaiset otsahiukset mulle? Peruukista poiketen aikoisin jättää sellaiset vähän pidemmät suirot naaman sivuille ja muutoinkin pitää pitkät hiukset. Blondikuva on siis mun omista hiuksista :).

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Finlaysonin alueella on glohairin kampaamokoulu josta saa hiustenleikkuun muistaakseni ihan alle pari kympillä ja puolipitkien hiusten värjäys + leikkauskin taisi maksaa vain jotain 50 euroa. Toki toimenpide voi kestää kauan jos opiskelija on just aloittanut, mutta jälki ainakin omille hiuksilleni on ollut hyvää ja opettaja vahtii oppilaan työtä koko ajan. Tämä siis vinkkinä jos haluaa säästää kampaamo kuluissa. Osa kavereistani on käynyt myös hiusmallina jossain, jolloin käsittely (leikkaukset ym) ovat olleet ilmaisia, mutta toki hiusmallina olemisessa on mennyt sitten koko päivä (hiusten laitot, näytökset ym.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä!! Täytyykin miettiä tuota vaihtoehtoa :).

   Poista
 2. Luulen, että sinulle saattaisi sopia sellaiset kevyet ja rikotut etuhiukset! Sinulla on niin sirot kasvonpiirteet, että suora ja paksu otsatukka peittäisi kaiken alleen. Toki leikkaat sellaiset, kuin itse haluat! :)
  Itse yritän nyt kasvattaa ankarasti tuota omaa otsatukkaa pois, en kestä sitä, kun siihen tulee aina tuulisella säällä keskijakaus! Ja otsatukan ylläpito on muutenkin kamalan työlästä, sitä saa olla leikkaamassa jatkuvasti. Toisille se sopii, mutta itse arvostan tällä hetkellä yksinkertaisuutta kaikessa ulkonäköön liittyvässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosi ohuet hiukset niin ei noihin paksua otsatukkaa saisikaan :D. Pelottaa myös, että se menisi jatkuvasti korkkiruuvikiharoille, kun omaa luonnonkiharat hiukset.
   Tuo työläys myös arveluttaa, kun normaalisti en edes harjaa mun hiuksia (:"D) jos olen koko päivän kotona. Eniten aikaa hiuksien parissa taitaa mennä ennen balettitunteja nutturaa tehdessä :D.

   Poista
 3. Kyllä mun mielestä ainakin sopisi hyvin :) Just semmoinen vähän kevyempi malli, koska pitkä ja suora otsis saattaa olla hiukan liian raskas sun kasvoille.
  Itse yritän kasvattaa tätä otsista pois parhaillaan. Mulla on tosi vahva pyörre keskellä otsaa, joten pienikin tuulenvire ja otsiksesta ei ole tietoakaan.

  Mitä tuohon työläyteen tulee, niin alussa sitä otsista joutuu "kesyttämään", mutta kun sitä on jonkin aikaa tehnyt, niin se ei enää vaadi yhtä suuria toimenpiteitä. Tai no, itselläni kyllä tuon pyörteen takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut tuollaiset etuhiukset, joten en tiedä suostuuko ne asettumaan muulla tavalla. Meillä ei ole edes suoristusrautaa, jolla mahdollisia kiharoita saisi sitten taltutettua. :D

   Poista
 4. Kyllä otsis on mustakin ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Siitä voi helposti tulla vähän sellainen lapsekas/nuori vaikutelma, mutta toisaalta se voi näyttää myös tosi kauniilta. Loppujen lopuksi ne on kuiteskin vaan hiukset, mitkä kyllä kasvaa nopsasti takaisin, jos ei tykkääkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pituus varmaan hoitaa sen, etten ihan lapsen näköiseksi muuttuisi :D. Hmm, poikaystävältä lähti kaikki hiukset, joten pitäishän mun nyt uskaltaa yhdet etuhiukset leikata :"D.

   Poista