sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Ostoksia

Kävin eilen Helsingissä shoppailemassa mummin ja serkkuni kanssa. Mummi osti mulle etuajassa synttärilahjan ja käytiin mm. siellä tanssitarvikkeessa. Matkustettiin myös ratikalla, jota en olekaan varmaan 10 vuoteen tehnyt :D. Hassu yksityiskohta, jonka huomasin, oli, että pysäkeillä pidettiin ihan kauhean suuret välit muihin (joku vähintään 4 metriä). En tiedä onko tuo yleiskäytäntö Helsingissä vai osuiko vaan mun kohdalle tuollaista käyttäytymistä. Näin myös ensimmäistä kertaa bussissa lipuntarkastajia! Oon aina luullut, että ne on joku jännä legenda, jolla vain pelotellaan. En nimittäin edes keksi, miten bussiin pääsisi ilman lippua?

Mutta nyt niihin ostoksiin. Koska olen nähnyt nyt verrattain paljon noita miljoonan piruetin unia, päätin hommata sellaisen pinkin piruettilaudan. Kaikki varmaan tietää tasapainolaudan idean, joten voin kertoa, että tuo toimii samalla periaatteella. Laudalla seistään yhdellä jalalla (niinkuin pirueteissa) ja ponkaistaan se pyörimään. Voi siis harjoitella itse piruettiasentoa, spottia ja tasapainoa ilman, että ainakaan vauhti loppuu kesken. Tuollainen maksaa aika tasan 30 euroa, mutta juuri tuossa mun laudassa olikin jostain syystä halvempi hinta lapussa :D.

Lisäksi sain pinkin joogapalikan Tigerista, jota käytän spagojen venytykseen. Mulla on jo yksi oranssi olemassa, mutta hyvinä päivinä pääsen oikean spagan siitä maahan. Nyt on muutama sentti lisäkoroketta ja sen tuoma lisähaaste vaikka takajalan alle. :)

Lopuksi hommasin vielä vaaleanpunaisen (hmm... jos joku ei vielä uskonut, että vaaleanpunainen on oikeasti mun lempiväri, niin tämän postauksen jälkeen varmaan uskoo :'D) yliviivaustussin ja muistilappuja.

Poikaystävällä oli eilen synttärit ja sai vaihdettua armeijassa jonkun kanssa päivystysvuoronsa niin, että pääsi itse kotiin viikonlopuksi. Oli tosi hauskaa mennä pitkästä aikaa ajelulle, kun poikaystävä odotteli eniten juurikin takaisin auton rattiin pääsyä :). Hänelle löysin Helsingistä Wagner-avaimenperän (itselleni ostin Viivin tietysti, että on yhteensopivat avaimet :DD). Tykätään yhdessä lukea ääneen noita sarjakuvia, niin tuo tuntui sopivalta pieneltä lahjalta. Ajateltiin säästää nuo siihen asti, kunnes päästään muuttamaan yhteen :).

Äiti osti mulle synttärilahjan myös etukäteen, nimittäin kengät Zalandosta. Ajattelin tehdä kengistä oman postauksen vähän myöhemmin, koska ne on selkeästi yksi mun pahimmista paheista (terveisin 100000 kenkäparin omistaja).

Onko kellään kokemusta noista piruettilaudoista (englanniksi kai turning board)?

-Helinä

6 kommenttia:

 1. Oi mä haaveilen tollaisesta piruetti laudasta oon niin surkea pirueteissa, että todellakin tarvitsisin vähän apu välineitä:D vaikka paras tapa tietenkin olisi toistaa ja toistaa itse liikettä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myös haaveillut tuosta pitkään, joten oli erittäin mukava saada se synttärilahjaksi! Sillä pyöriminen on näyttänyt niin hauskalta mm. Instagram-videoissa. Ja hauskaa se kyllä onkin, tietysti myös kauhean vaikeaa. Mun ennätys oikeassa piruettiasennossa oli tänään ekaa kertaa testatessa joku 1,25 kierrosta :D.

   Poista
 2. Hei kivat ostokset! En oo kyl itse kuullutkaan tollasesta piruettilaudasta, vaikuttaa kiinnostavalta. Onko se ollut hyvä? Ei varmaan näin nopeesti huomaa mitään tuloksia, mutta kerro toki jos sellasia havaitset :D Ja hei meilläkin on miehen kanssa Viivi&Wagner avaimenperät!! Tosin häpeällisesti joudun tunnustamaan, että oon HUKANNUT omani! Hyi minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuolla saa pään nopeasti pyörälle :D. Mutta, tuolla on tosi helppo harjoitella keskivartalon tukea, koska jos ei jännitä "korsettia" kuntoon tai on polvi vähänkään koukussa, ei pääse edes sitä yhtä kierrosta. Eilen pääsin noin 3 kierrosta (en ehtinyt spotata, kun oli vähän liikaa vauhtia) ja maa kyllä
   heilui kiitettävästi silmissä tuonkin jälkeen :'D. Kerron kyllä jos huomaan jotain kehitystä tapahtuvan!

   Haha, voi ei! Ainakin se avaimenperä on hoitanut hyvin oman hommansa, jos kerta avaimet on silti vielä tallessa :'D.

   Poista
 3. Mistä löysit tuon piruettilaudan? Voisin itsekin miettiä samanlaisen hankintaa, kun ensi viikolla on se Helsingin-reissu.
  Löytyyköhän Piruetista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuon sieltä Suomen Tanssitarvikkeesta, mutta kai nyt Piruetistakin pitäisi löytyä. Nettisivuilta voi varmaan tarkistaa :).

   Poista