torstai 18. helmikuuta 2016

20 vuotta

Tänään oli mun synttärit ja tosiaan tuli täytettyä 20 vuotta. Vietin sen leipomalla itselleni vaniljarahkaa, syömässä yksin Hesen salaatin ja lukemalla huoneessani. Ajattelin synttäreiden kunniaksi tehdä vielä kuvapostauksen mun menneistä vuosista. Eli lapsuuden kuvista tähän päivään :). (Osassa kuvista mulla on meikkiä ja osassa ei, mikä saattaa jonkin verran väärentää tuota ns vanhentumista.)
1999

2000

2001

2002

Tästä välistä mulla ei valitettavasti ole paljonkaan kuvia, joten hypätään koulukuvista niin kutsuttujen #selfieiden aikaan. On siellä seassa kyllä pari muidenkin ottamaa kuvaa musta :).

2009


2010

2011, tässä kuvassa mulla on mun vanhat silmälasit :)


2012, näytän tässä mun mielestä jotenkin siltä Disneyn Helinä-keijulta :D. Mulla on tässä omasta mielestäni ihanan söpöt pyöreät posket. Jos joku tosiaan ihmettelee, niin mun oikea nimi on Heli, mutta isi on kutsunut mua ihan pienestä asti Helinäksi (mikä on musta tosi suloista) ja tämä lempinimi on vakiintunut tosi monen muunkin käyttöön. Eli kumpikin nimi tuntuu musta yhtä tavalliselta ja kumpaakin saa käyttää. Joskus pohdin mun nimen muuttamista oikeasti Helinäksi, mutta jos sitten joskus pääsen lääkäriksi, niin se ei välttämättä antaisi kovin vakuuttavaa kuvaa musta (kaikella rakkaudella kaikkia Helinä nimisiä kohtaan).

2013


2014


2015


2016, tuossa kuvassa mun uudet silmälasit, käytän tosin nykyään todella usein piilolinssejä :). Näissä vikoissa kuvissa olen kokonaan ilman meikkiä (huulirasvaa en nyt laskenut meikiksi). Mun serkkuni tulee kylään huomenna, joten saan myös mun meikit takasin, jei! :D 

Mun poikaystävän mielestä näytän vanhemmalta 2010-2012 otetuissa kuvissa kuin tällä hetkellä, mutta ehkä se on enemmän kiinni siitä itsensä hyväksymistä ja positiivisemman ajattelutavan saavuttamisesta, koska kyllä mä huomaan kuvissa vanhentuneeni. Tai sitten se on taas silmistä kiinni, että kuinka asian näkee :).

Juhlin näitä synttäreitä paremmin lauantaina, kun serkkuni ja mummini (jolla on myös muuten tänään synttärit!) tulevat kylään. Yritän suostutella mummin kyydittämään mua sinne armeijan pihoille, niin voisin viedä poikaystävällekin palan mun synttärikakusta :3.
-Helinä

7 kommenttia:

 1. Onnittelut sulle vielä näin bloginkin kautta! Siitä se ikääntyminen sitten alkaa! ;)

  Sulle sopii tosi hyvin nuo lasit tuossa vikassa kuvassa, tuo ryhtiä kasvoihin ja sellaisen lääkäri-ilmeen :D Olen itse ollut lasien vanki jo ala-asteen kolmosluokalta lähtien ja tuntuu että mitkään lasit eivät näytä mulla hyvältä. Oon lukioikäisestä lähtien käyttänyt piilareita, joten ehkä se on vähän myös tottumuksesta kiinni.
  Mulla on tosi huono näkö ja ero on iso (vasen -7,25 ja oikea -4), joten laseissa linssit ovat aina paksut, oli miten paljon ohennettu hyvänsä. Ja sitten ne tuntuu olevan aina tiellä tai mä olen vain harvinaisen kömpelö niiden kanssa :D

  Sanoit tuosta positiivisesta ajattelutavasta, niin sen oikeasti näkee sun kuvia katsomalla. Esimerkiksi viimeisessä kuvassa näytät itsevarmalta ja ikään kuin rauhalliselta, jos ymmärrät.
  However, looking good! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kummitätikin pelotteli, että nyt kilot kertyy, luut haurastuu ja hajoaa yms :D.
   Mullakin on ollut lasit nelosluokalta, tosin "vain" -3-3,5. Mullakin lasit on aina tiellä ja onnistun heittelemään niitä joka paikkaan. Lisäksi pelkään, että näytän niillä tosi vanhalta :D. Kun mua on luultu aina vuosia vanhemmaksi kuin oon (14 v alettiin kaupata ostoskeskuksissa sähköä yms). Muutenkin tunnen oloni jotenkin vapaammaksi piilareilla. Koulussa tietysti lasit on ihan ok, kun ei siellä yleensä riehu ympäriinsä :D.

   Vähän jänskätti laittaa kuvat ilman meikkiä, kun meikittömiä kuvia harvoin näkee netissä.Kiva kuulla, ettei ne olleet ihan järkyttäviä muiden mielestä ;D.

   Poista
 2. Paljon onnea! :)

  Hyvin huomaa noista kuvista miten sun kasvonpiirteet on muuttunut vuosien varrella ns. aikuismaiseksi. Tosi kivoja kuvia!

  Jos ei haittaa niin voisin itsekin tehdä omien synttäreiden aikana tämän tyylisen postauksen :) Tosi kiva idea!

  Mustakin sulle sopii lasit tosi hyvin :) Ite kävin torstaina laaserleikkauksessa ja ei harmita yhtään! Näkö on vielä hiukan sumea, mutta oon tosi tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Itse on tosi hankala erottaa tuota muutosta, kun tuntuu ettei noista 2009 vuoden jälkeisistä kuvista ole edes pitkä aika ;D. Hyvä, jos muut kuitenkin näkevät niissä sitä muutosta.
   Tee vain ihmeessä! Olisi kiva nähdä erityisesti niitä lapsuuskuvia :').

   Pystyisitkö tekemään oman postauksen siitä laserleikkauksesta? Mua ainakin kiinnostaisi lukea!

   Poista
  2. Tein just postauksen siitä! :D

   Poista
 3. Myöhäiset synttärionnittelut myös täältä sinne! :)
  Tuossa Helinä-keijukuvassa sinulla on hiuksetkin kuin Disneyn Helinällä! Ja nuo uudet silmälasit sopivat sinulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!
   Haha, ehkä juuri se toi mulle sen mielikuvan ;D.

   Poista