keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Voimistelutreenejä ja joogahaaste

Meillä on ollut nyt peräkkäin kahdet tai kolmet täysin lihaskuntotreenit voimistelussa. Eilen keskityttiin erityisesti käsiin ja yläkroppaan, mutta tehtiin myös jalkoja. Sen seurauksena mulla onkin vaihteeksi koko kroppa jumissa.

Olen pitkään haaveillut lihaksikkaammista käsivarsista ja varsinkin olkapäistä, myös selästä olisi mukava saada vähän vahvemman näköinen. Tykkään käyttää kesäisin sellaisia toppeja, jotka jättävät selän tai olkapäät näkyville, mutta ovat vastapainoksi edestä peittäviä. Koska huomasin tutun "sitkun sitä ja tätä" -ajattelutyylin, päätin tehdäkin mun yläkropan lihaksille suunnitelman nyt heti.Samoin lisäsin mun viikkoon 2 juoksulenkkiä/viikko. Toisaalta, jos tulee jokin este lenkkipäivänä niin en mä nyt lähde väkisin sitä kiireellä juoksemaan :D. Viikkosuunnitelmani näyttää nyt jokatapauksessa tältä:

MA: voimistelutreenit
TI: vapaa/lenkki ja lihaskunto
KE: baletti
TO: lenkki, lihaskunto
PE: vapaa/lenkki ja lihaskunto
LA/SU: löllöilyä poikaystävän kanssa :D

Siirtelen tuota juoksemista ja lihaskuntoa tiistailta perjantaille ja toisinpäin sen mukaan miltä tuntuu. Lihaskuntoon ajattelin sisällyttää 5-10x3 punnerrusta (en edes pääse enempää :"D), 10x3 niitä ns alaspäin punnerruksia, selkälihaksia pienen painon kanssa ja varmaan täytyisi niitä vatsojakin tehdä... No, täytyy katsoa, kuinka tuo onnistuu.

Tämän lisäksi ajattelin aloittaa joogahaasteen, joka näytti mielenkiintoiselta (mun mielestä se menee jo vähän akrobatian puolelle). En vielä tiedä, kuinka noissa käsilläseisonnoissa käy (kuva haasteesta postauksen lopussa), mutta teen tästä varmaan postauksen haasteen loputtua :D. Otan tähän haasteeseen vähän omat ehdot, eli yritän vain päästä noihin kaikkiin asentoihin ja oleskella niissä hetken. Olen huomannut, ettei pää ihan toimi lukemisen kannalta enää klo 22-23 ja ennen nukahtamista tuo vaikuttaa just mukavalta puuhastelulta. Osa joogan harrastajista nyt varmaan manaa mut jonnekin, kun en noudata mitään "joogasääntöjä", mutta omaksi huviksenihan tuota haastetta lähden kokeilemaan (varovasti ja hitaasti) :D.

-Helinä

2 kommenttia:

  1. Sullahan on alkanut viikko täyttyä mukavasti:D me kokeillaan välillä balettikavereiden kanssa erinnäisiä jooga asentoja (ennen tuntia tai esiintymisiä yleensä) ja ihan mukavaa se on vaikkei me mitään osatakkaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niinhän se on. Kaikki muu aika meneekin siihen lukemiseen :D. Mua pelottais kokeilla mitään ennen esiintymistä, ajattelisin koko ajan, että kohta on kuitenkin jalka poikki. Muutoin tuo on mustakin hauskaa (enemmän kuin hyödyllistä ;D)!

      Poista