torstai 7. huhtikuuta 2016

Mun päivä

Ajattelin tehdä nyt ennen nukahtamista postauksen mun tän hetkisestä arkipäivästä, koska tällä hetkellä ne kaikki noudattavat samaa kaavaa. Viikonloput on sitten ihan eri juttu, koska en ikinä tiedä, mitä mun poikaystävä on suunnitellut lomillaan tekevän. Viime viikonloppuna löhöiltiin vaan ja pelattiin tabletilla Digimon-peliä :D. Sitä edellisenä viikonloppuna käytiin ajelemassa Jämsässä. Joka tapauksessa nyt lisää arkipäivistä (erityisesti tästä päivästä)...


7.20 Herään. Mulla ei ole herätyskelloa tällä hetkellä, koska herään ns luonnollisesti melko aikaisin. Makoilen hetken sängyssä ja katson sähköpostin. Joskus selaan myös Instagramia.

7.40 Käyn vessassa, suihkussa, hampaiden pesulla, laitan deodorantin, huulirasvan ja kosteusvoiteen yms. normaaleja aamujuttuja. Puen kotivaatteet. 8.00  Hipsin keittiöön levittämään kirjat pöydälle ja otan aamupalaa. Syön aamupalan ja aloitan lukemisen.


10.30 Äiti pyytää mut kauppaan avuksi, joten käyn laittamassa paremmat vaatteet. Meiltä on kauppaan noin kilometri, eikä meillä ole koskaan ollut autoa, joten kaupassa pitää käydä aina useamman ihmisen kerralla, että kaiken saa kannettua sieltä kotiin. Sain nuo sukat (myös väreissä sininen ja harmaa) jouluna mun poikaystävän äidiltä ja musta ne on kauhean söpöt!11.30 Tulen kaupasta kotiin ja puretaan kauppakassit. Laitetaan äidin kanssa ruokaa: meille kanasalaattia ja muille kanaa&riisiä kaappiin odottamaan. Mietin koko kanasalaatin teon ajan, että täytyykin muistaa ottaa tästä kuva, mutta jotenkin se unohtui ja muistin sen seuraavan kerran vasta sitten, kun olin jo hotkinut lautasen tyhjäksi. 


12.00 Jatkan lukemista ja napostelen kaupasta ostettuja karkkeja. 


15.00 Pidän pienen 10 minuutin tauon lukemisesta (selkä-olkapääkipujen vuoksi) ja käyn avaamassa selkää pilatespallon avulla. Jatkan lukemista kahden voileivän kanssa.


17.00 Fysiikka-kemia alkaa tökkiä, enkä pääse laskuissa eteenpäin. Koska haen myös ensi-, röntgen- ja sairaanhoitajaksi, päätän vaihtaa niiden esivalintakokeen aineistotekstiin (noin 100 sivua). Tuota pystyy vielä hyvin lukemaan, kun aivot eivät ota enää matemaattisia käskyjä vastaan :D. Syön myös lopun suklaan.


18.00 Alan valmistautua balettitunnille, joten pakkaan laukun, käyn vessassa, laitan nutturan ja vaihdan treenivaatteet. (Huomenna tässä kohtaa kipitän kuntosalille. Maanantaisin voimistelutreeneihin, ja muutoin pidän pidemmät jumpat äidille.)

19.00-20.30 olen tunnilla, jonka jälkeen pidän kotona jumpan niille, jotka tahtovat/jaksavat osallistua (tänään vain pikkusiskolleni). 

21.10 Aloitan venyttelyn ja laitan DANCE USA:n pyörimään tallennukselta. Haen keittiöstä riisikakkuja ja lasin maitoa.

22.30 Pääsen suihkuun, kun se vapautuu isin jäljiltä. Käyn vessassa ja pesen hampaat, vaihdan yövaatteet.

23.00 Tänään aloin kirjoittamaan tätä postausta, mutta normaalisti lukisin hetken biologiaa ja menisin jo nukkumaan.

00.00 Hyvää yötä! :)

-Helinä

4 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus! Ja hei oli kyllä ihan huippua nähdä sua ja Heidiä viime viikolla. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)! Ja jep, niin oli mukava nähdä. Ajattelin tehdä Seinäjoen reissusta vielä oman postauksen, kunhan ehdin :)!

      Poista