maanantai 18. huhtikuuta 2016

Nollauspäivä

Tänään päätin pitää täydellisen nollauspäivän ja olla ajattelematta pääsykokeita ollenkaan. Eihän se ihan onnistunut ja tuli luettua pari sivua bilsaa ja huima 1 lasku fysiikkaa. Huomenna jatkan puurtamista taas normaaliin tapaan. 

Vietin aamun katselemalla So You Think You Can Dancea ja venyttelemällä samalla. Mulle on tosta sarjasta tullut taas todella suuri motivaatio ja intohimo tanssimiseen. Mulla ei ole ollut tätä samaa tunnetta tosi pitkään aikaan, koska yleensä se syttyy koreografian harjoittelusta. Baletissa me tehdään suurin aika tangossa, eikä juuri koskaan koreografiaa. Kaipaan todella paljon varsinkin nykytanssi- ja show-koreografioita. Ehkä vielä joku päivä pääsen osallistumaan sellaiseen :).

Kävin äidin kanssa kaupassa. Löysin Tokmannista hyvät urheiluliivit alesta, koko XS meni kun laitoin hakaset tiukimmalle mahdolliselle (miksi pitääkin olla näin pieni rintavarustus :'D). Lidlistä löysin viime viikolla viimeisen kappaleen juoksulegginssejä, joten nyt mulla on vihdoin hyvät ulkoliikuntavarusteet, joten jatkossa tulee varmaan treenattua vähän enemmän ulkona.

Pidin minitreenit mun huoneessa ja nukahdin päikkäreille. Luin tän kuukauden Kauneus&Terveys -lehden. Päätin pitkästä aikaa ostaa tuon, koska tässä numerossa oli todella paljon kotitreenijuttuja. Siivosin mun vaatekaapin ja vaihdoin sinne kesä-/kevätvaatteet eli vähän värikkäämpiä tummien tilalle. Ulkoistin mun päivän "jumppaohjauksen" tekemällä mun pikkusiskolle luontobingon (rastita, kun näkee ulkona jonkun asian mitä on listassa). Pikkusisko lähti sitten äidin kanssa kävelylle ulos ja mä lähdin voimistelutreeneihin.

Olin tosi ajoissa treeneissä, joten mulla oli lämppäkäytävä käytössä vartin verran. Päätin laittaa kuulokkeet korviin ja improta vähän. Tykkään improta mun huoneessa, mutta siellä ei ihan tila riitä kaikkeen mitä haluaisin tehdä, joten oli aivan ihanaa, kun siinä käytävässä tilaa oli enemmän <3. Ehkä tästä hyvästä treenien aloituksesta johtuen (tai sitten ihan muuten vaan) oli todella mukavat treenit. Tehtiin erilaisia kuperkeikkoja, tasapainoharjoituksia ja parijuttuja.

Treenien lopuksi oli vähän puhetta valmennusavustuksesta kesällä, joten näillä näkymin mun kesään voi kuulua pikkuvoimistelijoiden valmentamista! En tiedä mitä tästä pitäisi ajatella, kun tuli taas mentyä vähän hetken mielijohteesta (kuten aina). Toisaalta elämä on erilaisia seikkailuja varten, joten täältä tullaan taas :'D.

Alunperin piti kirjoittaa ihan vaan voimistelutreeneistä, mutta tuli vähän tällainen "mitä tein tänään" -postaus. Ensi kerralla yritän sitten pysyä vähän enemmän aiheessa.

-Helinä

2 kommenttia:

 1. Kannustan pitämään välillä nollauspäivä, etenki ku vaikuttaa siltä että sulla ei muuten tuu turhaan skippailtua lukupäiviä. Itse muistan muutaman vuoden takaa, kun luin pääsykokeeseen ja mulle osu vaan tosi paska lukupäivä. Sattumalta kaupunkiin oli saapunut joku aika sitten tivoli, ja mun mies vei mut sinne piristykseksi ja pidn vapaapäivän lukemisesta. Se on jostain syystä jäänyt mieleen :) Ja ihana toi luontobingo, miksei kukaan tee mulle tollasta! :DD

  Me alettiin tänään baletissa treenaamaan Joutsenlammen Pienet joutsenet -variaatiota, ja olen ihan onnen euforiassani koska se on mun LEMPPARI varkka! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo päivän tauko ihmeesti piristi :). Ihana toi tivolijuttu!
   Voithan pyytää sun miestä tekemään sulle luontobingon :""D.

   Onnea, aika upeaa! Itekin tykkään pienistä joutsenista, olis tosi kiva päästä treenaamaan sitä joskus. :)

   Poista