sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pieni merenneito

Katsoin eilen YLE Areenasta sen Pieni Merenneito -baletin. Olin ihan onneissani, kun tajusin, että sen pystyy katsomaan sieltä!

Merenneidosta muodostui mulle ihan lemppari tähän asti näkemistäni baleteista. Rakastuin täysin niihin vedenalaisiin kohtauksiin ja erityisesti siihen kylpyammekohtaukseen. Melkein uskallan väittää, että koko kylpyhuonekohtaus oli kaikista kaunein liikekokonaisuus, jonka olen nähnyt. Ne jalkojen linjat ja vielä nostot prinssin kanssa olivat jollain tavalla niin täydellisiä, että näyttivät jo epäluonnollisilta! Ajattelin tänään katsoa vielä kaikki lempparikohtaukseni uudelleen.

Lopuksi vielä ohi aiheen :D. Harjoittelin eilen vaihteeksi puoliksi läpällä erilaisia nostoja mun poikaystävän kanssa ja se on kyllä yksi hauskimmista asioista, mitä tulee tehtyä. En tosin ymmärrä miten hän jaksaa mua nostella, kun en ole ihan sieltä pienimmästä päästä :D. Tällä kertaa saatiin aikaiseksi yllättävän hyvä nosto (tosin ei sulava), josta pääsin kääntymään pää alaspäin -asennosta jaloilleni. Edistystä selkeästi! Tänään jatkoin harjoittelua yksin käsillä seisonnan merkeissä ja se sujui yllättävän hyvin siihen nähden, että viime kerrasta on melko pitkä aika. :)

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti