keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Väsymystä

Lukemiset ovat sujuneet ihan hyvin viime päivinä. Fysiikan kertauksessa olen jo kurssissa 5/8 ja kemiasta on kertaamatta ihan pari satunnaista asiaa. Bilsassa en ole ottanut mitään varsinaisia tavoitteita, luen sitä kemia-fysiikan ohella niin paljon kuin jaksan ja ehdin, keskittyen lähinnä 2., 4. ja 5. kursseihin. Silti välillä iskee lievä epätoivo ajan loppumisesta ja omasta osaamattomuudesta. Kaikista fy-ke kursseista kun pystyy muodostamaan niin hankalia tehtäviä, etten osaa ratkaista niitä. 

Eilen mulla oli todella hyvä lukupäivä, sain tehtyä 28 laskua ja lisäksi luettua teoriaa. Aloitin kahdeksalta aamulla ja lopetin vasta 16 aikoihin. Illalla mulle iski väsymys, kurkkukipu ja päänsärky, jotka eivät yön aikana edes kadonneet. Tänään olo on ollut todella voimaton ja nukuin päikkärit jo kymmenen aikoihin. Fysiikkaa laskin 8 tehtävää, kunnes alkoi tuntua siltä, ettei siitä tule mitään. Päätin mitata kuumetta, koska olo oli koko ajan viluinen. Mittari näytti jotain 36,8, mikä on mulla tavallista korkeampi lämpö. Normaalilämpö mulla on vähän alle 36. Näillä näkymin tuntuu, ettei balettitunnista tulisi yhtään mitään, kun pienikin rasitus väsyttää suunnattomasti. Harmittaa jättää baletti väliin, kun sitä on kuitenkin vain kerran viikossa. Toisaalta, jos olo on tällainen vielä illalla niin baletti menisi varmaan lähinnä sähläyksen merkeissä.

Loppupäivän yritän lukea kemiaa sängyssä peittojen alla ja tehdä vaikkapa yhdisteiden nimeämisharjoituksia. Toinen päivän tavoite voisi olla jokin geenikappale bilsan 2. kurssista jaksamisen mukaan. 

Toivottavasti tää menisi ohi ihan vaan muutamalla päivällä ilman sen suurempia flunssaoireita. Ärsyttää olla kipeänä, kun silloin ei jaksa tehdä kunnolla mitään ja käy muutenkin puoliteholla :/.

-Helinä

7 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin tuskasi. Mulla oli eilen ja tänään vähän sama. Pitäisi lukea pääsykokeisiin, mutta migreeni päätti iskeä ja eihn kovassa pääkivussa pysty lukemaan. Jos ees yrittää niin rupee aika nopeesti oksettaa.
  Toivotaan että paranet pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kun pitäisi lukea ja iskee jokin este niin nopeasti se nostaa stressitason korviin :/. Toivottavasti säästytään suuremmilta sairastumisilta!

   Poista
 2. Tsemppiä, toivottavasti olo on jo parantunut! :) Kauheesti oot kyllä jaksanut laskea noita fysiikan laskuja päivässä. 28 kuulostaa kamalan paljolta, ja musta se kyl kompensoi ihan hyvin tota seuraavaa päivää, koska musta toi 8 laskuakin on ihan hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pääsin tänään jo takaisin voimistelutreeneihin :). Tavoitteena olis laskea se 30 joka päivä, mutta aika harvoin ihan sinne asti pääsee. 25 oon tosin jo aika tyytyväinen :D!

   Poista
 3. Arvaappa mitä! Taidat lukee nyt siihen tahtiin, että sun kroppa on stressitilassa ja sen takia oireilet. Kannattaa pitää pari lepopäivää ihan oman jaksamisen takia.. ♥

  VastaaPoista
 4. Arvaappa mitä! Taidat lukee nyt siihen tahtiin, että sun kroppa on stressitilassa ja sen takia oireilet. Kannattaa pitää pari lepopäivää ihan oman jaksamisen takia.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput yleensä on pakostikin vapaata, kun oon mun poikaystävän kanssa. Harmittaa vaan sitten, jos ei pääse ja ei ole lukenut kaikkea mahdollista aikaa. Jos on lukenut täysillä niin sitten ei voi kun todeta, että oma paras suoritus ei tällä kertaa riittänyt :D.

   Poista