maanantai 20. kesäkuuta 2016

Cooper-testi

Siinä missä olin itse ajatellut rauhallista liikunnan aloitusta, oli poikaystävälläni seuraava ehdotus. Käydään tällä viikolla juoksemassa cooperit ja aloitetaan juoksuharrastus. Kesän lopuksi mulla on ilmeisesti edessä toinen cooperi, jolla sitten katsotaan, onko edistystä tapahtunut. Alkuperäinen suunnitelma oli, että joka sunnuntai olisi edessä cooperi, mutta sainpahan onneksi sovittua sen näin. Yksinkertaisesti inhoan cooperin testiä ja ylipäänsä pitkiä juoksumatkoja, kuten tänne on tullut kerrottua. Ehkä tässä kesän aikana opin jopa tykkäämään niistä, koska eihän sitä tiedä, vaikka jokin ihme tapahtuisi :D.

Koska poikaystävä haastoi mut tällaiseen rääkkiin kehityskokeiluun, ajattelin haastaa hänet myös. Tosin en vielä kertonut tästä vastahaasteesta, mutta eiköhän hän lähde mukaan. Vaikka mun poikaystävällä on melko hyvä kunto, hän on niin kankea, etten tajua edes miten se on mahdollista :'D. Venyttelyhaaste siis odottaa tulevaisuudessa, kunhan saan vain kerrottua asiasta hänelle! Olisiko teillä ehdotuksia, mitkä venytykset ovat helposti mitattavissa? Esimerkiksi etureisivenytyksen kehitystä ei pysty ainakaan mittaamaan mitenkään vertailtavasti.

Vielä tuosta juoksemisesta liittyen vaatteisiin, koska vihdoinkin olen saanut kevään aikana hommattua sellaiset vaatteet, joissa tykkään juosta. Löysin Lidlistä lilat juoksulegginsit ja UFF:sta pari kivaa urheilutoppia. Aiemmin syksyllä ostin juoksushortsit ja -takin Lidlistä. Lenkkarit aiheuttavat mulle sinänsä aina hieman päänvaivaa. Koska mun jalkani on kokoa 42-43, en koskaan löydä lenkkareita naisten osastolta. Kuulostaa varmaan tyhmältä, mutta olen haaveillut kivan värisistä lenkkareista niin kauan kuin muistan. Eihän sillä lenkkareiden värillä pitäisi olla mitään väliä, vaan sillä, että ne toimivat! Nykyiset lenkkarini sain 3 vuotta sitten Citymarketista. Samoja lenkkareita oli naisten koossa pinkkinä, mutta täytyi tyytyä tähän limenvihreään miesten malliin. Olen jälkikäteen koristellut näitä kynsilakalla (lisännyt vihreät raidat sivuille ja vähän glitteriä sinne tänne). Nämä ovat taas näitä astetta turhempia elämän pulmia, mutta ajattelin silti kertoa :'D.

-Helinä


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta tuo toistenne haastaminen! :D Helpoimpia mitattavia juttuja ovat varmaan sellaiset perusjutut kuten saako sormet tai kämmenet lattiaan kun seisaaltaan kumartuu eteenpäin, tai saako varpaista kiinni kun istuu jalat suorina ja kumartuu eteenpäin?

  Poikaystävällesi vinkki toiselta rautakangelta - pohkeet kannattaa venyttää aivan ensimmäisinä vetreiksi. Tanssiharrastuksen alkuaikoina olin niin kankea, etten saanut sormia lähellekään lattiaa, ja kaikki venytykset tuntuivat aivan tuskallisilta johtuen niistä pohkeista. Eräänä päivänä päätin sitten venyttää ne pohkeet yksi kerrallaan niin hyvin kuin osasin, ja puolen tunnin venyttelyn jälkeen sain jo kämmenet lattiaa vasten ilman sen suurempaa tuskaa :D Voit kertoa poikaystävällesi, että ihmeitäkin tapahtuu! Onnea teille molemmille haasteisiinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman epäröiden poikkis suostui tuohon mun haasteeseen, mutta suostui kuitenkin! Kiitos vinkistä, jaan sen eteenpäin :).

   Poista