torstai 16. kesäkuuta 2016

Pääsykokeet, flunssa, pääsykokeet, flunssa...

Heti alkuun on varmaan pakko pahoitella pitkää kirjoitustaukoa. Sille on ollut hyvin looginen syy. Ensin sairastuin flunssaan, sitten olen pääsykokeissa, jonka jälkeen sairastuin uudelleen. Tervehdyttyäni olin taas juoksemassa viikon verran pääsykokeissa, jonka jälkeen olen sairastellut. Vihdoin olo alkaa tuntua paremmalta ja jaksan ajatella jo kirjoittamistakin.

Varsinaista aihetta mulla ei tietenkään ole, koska en ole juuri poistunut kotoa, saati treenannut. Koko kevään treenaus ja venyttely tuntuu valuneen hukkaan, koska kipeänä ruoka ei ole maistunut ja tuntuu kuin lihasta olisi kadonnut taivaan tuuliin. Muutoinkin olo tuntuu hieman riutuneelta. Kuntoa ei ole nimeksikään, mutta eiköhän tämä tästä taas pikkuhiljaa. Jos nämä taudit alkavat tältä erää riittää, ajattelin aloitella treenausta kevyesti ensi viikolla, ehkä kävely poikaystävän kanssa tai jotain. Lähes 5 viikkoa on tullut nyt levättyä lähes paikoillaan (yhtä balettituntia lukuunottamatta).

Poikaystäväni pääsee tosiaan tänään armeijasta ja leivon hänelle TJ0-kakun. Ihanaa, kun pääsee tekemään taas asioita yhdessä. Koko kevät on mennyt mulla lukiessa ja hänellä armeijassa. Viikonloppuisin kun ollaan nähty, kumpikin on jaksanut perjantaina lähteä jonnekin vähän pidempään reissuun ja loppu viikonloppu on mennyt enemmän tai vähemmän nukkuessa/omissa harrastuksissa. Ollaan vähän suunniteltu yhteistä ratsastustuntia ja reissua Ähtärin eläinpuistoon. Lisäksi edessä on mahdollisesti yhteen muuttaminen (ja mahdollisesti 300 km päähän kotoa)! Kerrankin meillä on suunnitelmia kesäksi, mikä on jo itsessään ihan uutta :D.

Baletista täytyy varmaan kirjoittaa sen verran, etten tiedä vielä yhtään, milloin pääsen seuraaville balettitunneille. Jos päästään muuttamaan poikaystävän kanssa, rahaa ei balettiin varmaan ole. Seuraava tunti voi siis lykkääntyä monenkin vuoden päähän. Tämän vuoksi en oikein tiedä tämän blogin kohtalosta, koska balettijuttuja en voi enää täysin luvata. Tanssista kokonaan en suostu silti luopumaan, joten pohdinkin, olisiko järkevää korvata blogin nimestä sana "baletti" sanalla "tanssi". Kertokaa ihmeessä mielipiteitä tämän blogin tulevaisuudesta :). -Helinä

Ainiin, jos joku on kiinnostunut mun tavallisista arkipäiväisistä asioista, niin Instagramissa saa seurata (@_helinina) :).

10 kommenttia:

 1. Anonyymi16.6.16

  Jatka ihmeessä kirjoittelua vaikket enää baletista pystyisi niin paljoa kertomaan! Ja voihan kotonakin treenailla balettia, mäkin teen niin kesäisin. Mulla on vähän sama juttu, kun en ole varma pääsenkö ensi syksynä balettitunneille. :( Se harmittaa kyllä, mutta onneksi toivoa on vielä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin toki kirjoitella tänne silti :). Mietin vain, kuinka moni lukijoista on kiinnostunut pelkästään balettipostauksista. Jos pääsen hyvällä säkällä muuton jälkeen tyyliin kerran kuussa yhdelle tanssin irtotunnille (jos sellaisia edes järjestetään uudessa kaupungissa :D), en aio joka kuukausi valita balettia. Pidän niin paljon kaikista tanssilajeista. :)

   Poista
 2. Älä ainakaan koko blogia lopeta! Minäkin olen käynyt täällä joka päivä katsomassa olisitko kirjoittanut jotakin :D ihan pelkkiä kuulumisiakin on kiva lukea. Voithan vaikka juuri vaihtaa blogin nimeksi sen "pieni tanssiblogi", se on yhtä hyvä kuin nykyinen nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluaisikaan lopettaa tätä blogia :). Voi teitä, monta päivää joutunut turhaan ramppaamaan! Yritän päästä kirjoittelemaan nyt vähän useammin. Kännyni hieman hajosi, joten sillä postailu ei enää onnistu, mutta onneksi on tuo pieni läppäri :).

   Poista
 3. Mä olen samaa mieltä muiden kanssa, että älä nyt blogia lopeta! Ei sen väliä, vaikka kuulumiset eivät niin balettia olisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaan lopettaminen ei ole kyllä ensimmäinen vaihtoehto. Tykkään tästä kirjoittelusta :).

   Poista
 4. Toivottavasti et kokonaan lopeta! Tykkään sun blogista :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20.6.16

  Yliopistoilla (ja kannattanee tarkastaa amkien tilanne myös) on usein tarjolla hyvin edullisia liikuntapalveluja. Esimerkiksi oman yliopistoni yliopistoliikunnassa oli tarjolla myös aikuisbalettikursseja, joiden hinta olisi ollut hyvin edullinen. Samoin muitakin tanssikursseja ja tanssillisia ryhmäliikuntatunteja oli tarjolla. :)

  - Tossu, joka ei juuri nyt muista salasanaansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Täytyy tarkistaa asia, jos saan opiskelupaikan :).

   Poista