lauantai 16. heinäkuuta 2016

Risuja, ruusuja & flunssaa

Ettei terveenä pysymisen jakso kestäisi liian pitkään, mun kroppani päätti kerätä taas yhden flunssan. Tuntuu kuin mun kurkku olisi tulessa ja pää on raskas kuin kivi. Hampaita särkee samalla tavalla kuin aina mun ollessa kipeenä ja lisäksi korvia vihloo. Olen yrittänyt nukkua mahdollisimman paljon ja hetkeksi sain lievennettyä kurkkukipua pois 600 mg särkylääkkeellä. Kokeilin eilen 500 mg:sta, mutta se ei vaikuttanut ollenkaan.

En ole vieläkään päässyt täysin muuttamaan omaan kotiin, koska poikaystäväni sai yllättäen töitä tiistaista alkaen. Mun tavarat on saatu osittain siirrettyä uuteen asuntoon, mutta patjat ovat vielä kotona, samoin vaatteet ja kengät. Tänään yritetään saada niitä siirrettyä poikaystävän kanssa (mä varmaan makoilen vieressä ja poikaystävä saa tehdä työn). Äiti lainasi multa rahaa, joten ruokavaraakin jäi varsin vähän. Kuulema saan velan takaisin elokuussa. Mummini lupasi auttaa mua huomenna ruokakaupan ja IKEA:n merkeissä, joten jos mun kuntoni sallii niin pääsen vihdoin nyt viikonloppuna sinne omaan kotiin asumaan!

Olen miettinyt, voisinko parantaa mun blogia jollain tavalla. Onko teillä siis ehdotuksia tai jotain josta erityisesti pidätte tai ette pidä? Jos mielessä on jotain mielipidettä suuntaan tai toiseen, niin kerro ihmeessä! Yritän toteutella ideoita/parannusehdotuksia mahdollisuuksien mukaan :).

-Helinä

2 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Eka uus oma kämppä on kyllä ihan parasta, kun saa ihan ite päättää kaikesta.

  Luin tuolta toisen postauksen kommenteista että sulla ei oo tv:tä siellä uudessa kodissa. Jos sulle kelpaa tommonen vanhan mallinen iso järkäle-töllö niin meillä on semmoinen ylimääräisenä, ja siihen saa mukaan kaapeli-digiboksin myös. Saisit siis ihan ilmaiseksi jos haluat/tarviit.

  Ja tosi kurja että oot taas kipeenä. Toivottavasti se menee pian ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän tässä parantua :). Käyn huomenna varmuuden vuoksi sairaanhoitajalla, koska mun kuume sahaa ylös ja alas jatkuvasti, ja en jaksa edes portaita nousta.

   Oikeasti? Tietysti se kelpaisi, jos kerta on teillä turhana! Jutellaanko asiasta lisää vaikka Instagramin yksityisviesteillä? :)

   Poista