keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kivoja asioita

Laitoin tuohon blogin nurkkaan laskurin, joka laskee jäljellä olevaa aikaa seuraavaan tanssituntiin (miten 27 päivää voi tuntuakin pieneltä ikuisuudelta). Siitä eteenpäin on luvassa vähän enemmän tanssiaiheisia postauksia. Toistaiseksi kirjoittelen vähän ohi aiheen meneviä juttuja, mutta koettakaa kestää :D.

Olen tehnyt iltaisin joogaliikesarjan joka päivä, viikon ajan, ja onnekseni yletyn taas varpaisiini! Kangistuin flunssaisena tosi nopeasti, mutta ilmeisesti venyvyys oli helppo palauttaa takaisin siihen, mitä se oli ennen sairastelua. Pelästyin jo, että vanhuus iski aikaisin, kun olo oli niin kankea.Viikonloppuna kävin poikaystävän kanssa Salossa. Matka ei tälläkään kertaa ollut mitenkään etukäteen suunniteltu. Näin jonkun terveyskaupan mainoksessa maininnan kauppakeskus Plazasta, joten ajateltiin ottaa selvää, missä se on ja Salostahan se löytyi. Kauppakeskuksen kyltti oli vähän kumma,koska siinä näytti lukevan PAZA, johon L olisi tungettu väkisin jälkikäteen :D. Käytiin myös Salon Megamyyntiareenalla (vai olikohan se MegaOutlet nimellä). Matkalta tarttui mukaan seinäkello, kylpyhuoneen matto, maalauskirja ja ihanan pinkki ulkoilutakki, jonka poikaystävä halusi ostaa mulle. En itse edes huomannut koko takkia, mutta poikaystävä halusi, että sovitan sitä. Oli kuulema näyttänyt ihan multa siellä hyllyssä. Sovitettuani ihastuin takkiin täysin <3.


Ala-asteella muistelen kysyneeni äidiltä, miksei hammasharjoja voi tehdä puusta, kun ne voisi sitten laittaa mummin kompostiin. Äidin vastaus taisi olla jotain siihen suuntaan, ettei puu kestä vettä ja siitä saa tikkuja kieleen. Joka tapauksessa, poikaystäväni osti eilen bambuhammasharjan, jonka voi heittää biojätteiden sekaan, kun sitä ei enää käytä. Jokaista myytyä HumbleBrush-hammasharjaa kohden annetaan yksi hammasharja (tai muuta suunhoitoa) lapselle, joka sitä tarvitsee. Lisäksi pakkauksessa on mainittu bambun olevan pandaystävällistä moso-bambua, jota pandat eivät käytä ravinnokseen, eikä sen kasvatuksessa tarvitse käyttää torjunta-aineita. Aion ostaa itselleni samanlaisen, kun seuraavan kerran tarvitsen uuden hammasharjan.


Löysin muuttolaatikosta nestemäiset vesivärini, joilla kokeilin pitkästä aikaa värittää. Kesti hetken ennen kuin muistin, kuinka niillä sai kaunista jälkeä, mutta lopputuloksesta tuli mun mielestä silti aika kiva, koska noilla maaleilla on helppo tehdä liukuvärjäyksiä.

Eilen Mymmeli tuli kylään mun luokse ja uhrattiin koko iltapäivä ja vähän illastakin ristipistoilun opettelulle. Niinkin yksitoikkoinen nyhväys on yllättävän hauskaa kahdestaan. Yksin tehdessä karkailevat langat vain ärsyttävät, mutta kaksin niille voi lähinnä nauraa ;D! Olen huomannut, että kirjontainnostus tarttuu helposti, kunhan ensin pääsee alkuun. Olen useammankin ystäväni opastanut tämän harrastuksen pariin ja yleensä ensimmäinen työ ei jää viimeiseksi...

En ole vielä halunnut tehdä kesästäni mitään tiivistelmäpostausta, koska elokuu on mun mielestä myös kesäkuukausi. Elokuun lopussa voisin harkita sellaisen kirjoittamista :).

-Helinä

4 kommenttia:

 1. Oi, miten hauska on tuo laskuri tuossa sivussa :) En malta odottaa omienkaan tanssituntien alkua!

  En olekaan aiemmin kuullut noista bambuhammasharjoista... pitänee harkita myös sellaisen hankkimista, tuollaiset ideat ovat aina superhienoja.

  Pitkät jalkasi herättävät kateutta, kuten aina :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyin itse tuijottamaan väheneviä sekunteja muutamaksi minuutiksi, kunnes piti vakuuttaa itselle, ettei se tuijottaminen nopeuta ajan kulkua :D.

   Prismassa tuolla oli hintaa 3,90 euroa, eli vähän kalliimpi kuin tavallinen muovihammasharja. Mutta voisi sen muutaman euron mun mielestä huonomminkin käyttää!

   Itseänikin välillä hämmästyttää kuinka pitkiltä mun jalat näyttää kuvissa. Itse kun tulee katseltua niitä lähes aina ylhäältä päin, jolloin pituutta ei näe :D.

   Poista
 2. Anonyymi13.8.16

  Tuli mieleen sellainen kysymys kun kattelin sun super kauniita nilkkoja, että kuinka kauan sä ootkaan nyt harrastanut balettia? Ja missä tanssikoulussa tansssit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olen harrastanut balettia 2 vuotta noin 1-2 kertaa viikossa. En käy tanssikoulussa vaan työväen opistolla rahasyistä.

   Poista