sunnuntai 21. elokuuta 2016

MeLuna Sport + arvonta

Aiemmin kirjoitin postauksen, jossa kirjoitin kuukupin valitsemisesta ja käytöstä. Tänään esittelen LeaStoren kuukuppitestiin tilaamani kuukupin ja aikaisemmin käyttämäni mallit, sekä niiden eroja. Olen hankkinut kaikki kuppini LeaStoresta, koska heillä on mun mielestä paras valikoima Suomen nettikaupoista. Toimitus on lisäksi todella nopea. Tilasin kupin sunnuntaina ja tiistaina se kolahti jo postiluukusta.


Ensimmäinen kuukuppini oli sininen MeLuna Classic M rengaspäällä. Mielestäni kyseinen kuppi oli hyvä kuppeilun harjoitteluun, koska MeLunan kuppien materiaali on TPE-muovia, mikä on hieman karheampaa kuin silikoni. Siitä oli silloin helpompi saada ote. Lisäksi otteen saamista helpotti kuppiin valittavissa oleva rengas ja kupin alaosassa olevat paksut urat. Myöhemmin, kun kupin käytöstä tulee tuttua, ei otteen saaminen tuota enää vaikeuksia. Classic-mallin materiaali oli mulle hieman liian pehmeä, jolloin kuppi oli hankala saada avautumaan. Kun kuppi ei avaudu täysin, aiheutuu helposti ohivuotoja.


Luin netistä, että LadyCup-merkkisissä kupeissa materiaali on vahvempaa, joten laitoin puolen vuoden jälkeen sellaisen tilaukseen. Valikoin keltaisen LadyCup S -kupin, jossa oli suora antennipää. Aluksi silikoninen kuppi ja antennipää tekivät pois ottamisesta hiukan vaikeampaa. Kuppi kuitenkin avautui kokonaan, mikä teki käytöstä varmempaa. Kun opin silloin parin päivän jälkeen kupin poistamisen, kuppi on toiminut täydellisesti.

Viime vuonna huomasin MeLunan sivuilla eri vahvuuksisia kuppeja, joista puhuinkin aiemmassa postauksessa. Siitä lähtien mua on kiinnostanut MeLuna Sport-mallinen kuukuppi, koska MeLunan kuppi oli mun mielestä paremmin muotoiltu ja sen vetoisuus oli muutaman millin parempi. Valitsin siis välittömästi sellaisen kupin, MeLuna Sport M, testattavaksi. Sport-mallissa materiaali on 25% jäykempää kuin Classicissa. Koska mulla on ollut jo rengas- ja antennimallit, päätin valikoida nyt pallopäisen kupin. LeaStoressa oli kyseistä mallia violettina ja glitterkultana. Vaikea arvata kumman valitsin, glitterkullan tietysti! :D


Kuten jo aiemmin mainitsin, ajattelin arpoa toisen lähes samanlaisen kuukautiskupin blogin lukijoiden kesken. Sain LeaStorelta alennuskoodin, jolla sain kummatkin kupit puoleen hintaan. Ensin olin suunnitellut tilaavani vain yhden itselleni, mutta sitten päädyin tilaamaan kaksi, jotta joku muukin asiasta kiinnostunut pääsee tutustumaan kuukuppeiluun :).


Arvontapalkintoon kuuluu avaamaton ja uusi glitterkultainen MeLuna Sport M rengaspäällä, sekä kuukupille tarkoitettuja desinfiointi-tarvikkeita (laatallinen desinfiointitabletteja, 3 desinfiointipyyhettä). Kuukupin mukana tulee englanninkieliset käyttöohjeet, säilytyspussi, ohjeet desinfiointiin sekä pakettiin kuuluvia muita oheislappusia. Jos englanninkieli on käyttöohjeissa ongelma, voin suomentaa ohjeet sähköpostiin.


Valitsin arvontaan tämän sport-kupin, koska suurin osa blogin lukijoista taitaa harrastaa melko paljon liikuntaa. MeLunan M-koko on mun mielestä hyvä peruskoko ja vastaa Lunette 1:stä (jota Lunette suosittelee ensimmäiseksi kupiksi). Rengaspää on omasta mielestäni helpoin kuukuppeilun harjoitteluun, ja jos se tuntuu olevan vain tiellä, senhän voi varovasti leikata itse pois saksilla. Väriksi valikoin glitterkullan, koska glitteriä ei useinkaan näe kuukupeissa. Ainakin omasta mielestäni se oli mukavan erikoinen väri.

Kuva omasta kuukuppipakkauksestani avattuna. 

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä kommentti, jossa näkyy sähköpostiosoite ja nimimerkki. Haluaisin osoittaa tämän arvonnan blogini lukijoille, mutta en sulkea pois teitä, jotka luette anonyyminä. Päädyin siis seuraavaan ratkaisuun. Jos olet blogini julkinen lukija, saat 2 arpaa. Muussa tapauksessa voit osallistua 1 arvalla. Osallistumisaikaa on 28.8.16 klo 12.00 asti.
Onnea arvontaan :)!

-Helinä

20 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Täälläkin kahdella arvalla mukaan! :)
  essi_93_@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok :). Sainkin tämän tänne vasta tänään aamulla, koska eilen oli hiukan nettiongelmia.

   Poista
 3. Kiinnostaisi kokeilla, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa. Yhdellä arvalla mukaan :) riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kuukuppi kiinnostaa. :)

   Poista
 4. Täälläkin olisi yksi, jota kuppeilu on alkanut kiinnostaa :).
  Eli yhdellä arvalla mukaan.
  antineutriinoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tuo nimimerkkisi, täytyy sanoa :)!

   Poista
 5. Ohoo, mahtava arvonta! Mulla on ollut kuppi käytössä jo vuosia, mutta silloin kun olen tilannut omat kuppini, ei tuollaisia rengas- tai pallopäisiä ollut tarjolla.
  Vaikka olenkin jo omasta mielestäni verrattain kokenut käyttäjä niin voimakas alipaine joskus hankaloittaa kupin ulos saamista pelkän perusantennin avulla. Sitä saa joskus kiskoa ihan voimalla.
  Mukana kahdella arvalla.
  rhia@evildressmaker.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että täällä on muitakin kuppeilijoita! :)

   Tasaatko paineet ensin kupin sisältä, ennen kuin otat sen pois? Itse en ainakaan muulla tavalla saa sitä ulos, tosin käyttö riippuu todella paljon ihan kuppimallista :).

   Poista
  2. En oikein saa kupista ikinä kunnollista otetta niin että saisin paineita tasattua ja sitten pitää vaan väkisin kiskoa. Ehkä mä vaan en osaa :D

   Poista
  3. Ahaa, voi harmi :/. Mutta pääasia on, että kuppi tulee kuitenkin ulos :D.

   Poista
 6. Eikää!! Mä oon just miettinyt että toi olisi niin kätevä ja tahtonut tuollaista!! Voi kunpa onni osuisi minuun tällä kertaa :) Olen kahdella arvalla mukana :)

  pinja.hakli@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä tämä on, sen voin luvata! :)

   Poista
 7. Minäkin osallistun kahdella arvalla! Tätä olisi hauska nyt kokeilla. Olen aina pelännyt, että kupin käyttäminen on jotenkin vaikeaa ja sattuu hirveästi, mutta olisi hienoa opetella käyttämään tuota kuppia, koska se on ilmeisesti kuitenkin helppo ja ainakin paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto!

  dansedelavieblogi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi käytön opettelu voi olla hankalaa, mutta kyllä sen yleensä nopeasti oppii. Eikä käytön ainakaan kuuluisi sattua yhtään! Ympäristöystävällisyys on mulle myös tärkeä pointti heti helppouden jälkeen. :)

   Poista
 8. Yhdellä arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista