lauantai 8. lokakuuta 2016

Mielipiteeni MeLuna Sportista

Vihdoin pystyn kirjoittaa ns kunnollisen postauksen MeLuna Sport -kupista, kun olen päässyt sitä muutamat kuukautiset kokeilemaan. Voin heti alkuun sanoa, että tästä kuukupista on tullut mun nykyinen lemppari ja mun entisestä lempparista LadyCupista on tullut ns varakuppi.
Syitä siihen, miksi olen vaihtanut ensisijaisesti käyttämään tätä MeLunan kuppia ovat ehdottomasti sen suurempi vetoisuus ja ohivuodottomuus. LadyCup oli sen verran pienempi, että sitä täytyi tyhjätä 1-2 tuntia tiheämmin. Lisäksi tämä MeLunan sport - malli ei ole vuotanut tippaakaan ohi edes niskaseisonnassa :D. Otin tämän niskaseisonnan nyt esimerkiksi, koska tuo asento oli ainut, jossa LadyCup pari kertaa päästi ohivuotoa.

Muutamia miinuspuoliakin tästä kupista löytyy verrattuna LadyCupiin. Koska tämä kuppi on hieman pidempi, se jää helposti liian alas. Tämä kuppi on myös hieman vaikeampi saada aukeamaan kuin LadyCup, mutta kun sen saa auki, se myös pysyy paikoillaan hyvin tiukasti! Luulen, että MeLuna-kuppien muotoilu taitaa olla syy, miksi niitä on vaikeampi saada aukeamaan. Tosin materiaalikin selkeästi vaikuttaa, koska tämän kupin saan aina lopulta hyvin auki, toisin kuin classic-materiaalisen.

Voisin hyvin oman kokemukseni perusteella suositella MeLuna Sport - kuppia. Ainakin itselleni tämä on ollut helppo käyttää, tosin takana onkin jo useamman vuoden kuppeilu.

Saiko tämä postaussarja harkitsemaan kuukuppiin vaihtamista? Ajattelin myöhemmin tehdä vielä erikseen postauksen muista ekologisemmista vaihtoehdoista, joita yritän arjessani suosia.

-Helinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti