torstai 13. lokakuuta 2016

Uudet kärkitossut

Viime viikon balettitunnilla huomasin, kuinka mun kärkitossut tuntuivat jotenkin löllömmiltä kuin aiemmin. Kysyin tunnin lopuksi opelta asiasta. Kuulema tossut näyttivät vielä ihan hyviltä, mutta oma tunne jalassa tossun sisällä on tärkeämpi. Musta tosiaan tuntui, että tossu antaa liikaa periksi varpaiden nivelten kohdalla, joten viime torstaina päätin sovittaa ennen töitä muutamia tossuja. (Tällä hetkellä olen flunssassa, joten tämän viikon treenit ovat jääneet väliin.)

Uudet tossut ovat Grishko Mayat, kokoa 7 1/2 M xxx. Vielä en tosiaan ole päässyt näitä tunnilla kokeilemaan, joten hieman paha sanoa mielipidettä. Tässä kuitenkin joitain kuvia :).
Nappasin screenshotin videolta, jossa vertasin näitä uusia ja vanhoja. Omasta mielestäni nämä uudet (toistaiseksi nauhattomat) näyttävät paremmalta. 

-Helinä 

8 kommenttia:

 1. Musta on hirmuisen kiintoisaa tää tossujen hankinta. Kun ekalla kerralla oli niin käsittämättömän pihalla siitä että mille niiden kuuluu tuntua ja nyt on jo päässyt vähän saamaan käsitystä. Kiinnostavaa seurata miten se oma ymmärrys kehittyy ja että mitä juttuja siltä tossulta tarvitsee. Niin yksinkertainen asia, joka sitten onkin ihan todella monimutkainen ja vaikea :D Vaikka omaa jalkaa ei voikaan verrata muiden jalkohin niin silti on hirmu jännä vertailla eroja eri tossujen ulkonäössä ja mallissa ja miettiä että mikä vaikutus milläkin pienellä yksityiskohdalla on.

  Tykkään noissa Mayoissa hirveästi tuosta v-kulmasta jalkaterän päällä. Minusta se antaa tosi siron vaikutelman. Toivottavasti ovat hyvät, näyttävät ainakin siltä.
  PS. Oon tosi tyytyväinen noihin omiin pehmeisiin tossuihin jotka mulle myit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ensimmäisellä kertaa antoi myyjän sanalle niin paljon painoa, kun ei itse tiennyt yhtään mitään (silti tykkäsin noista mun vanhoistakin). Nyt toisella kertaa tietysti vaikutti sekin, kun omassa rauhassa sai sovitella :D.

   Näissä on vähän korkeampi tuo varpaiden päälle tuleva osa, niinkuin ope suositteli mulle silloin keskiviikkona.

   Kiva kuulla, että olet tykännyt niistä! :) Harmittaa tosin, kun se toinen malli oli juuri loppunut varastosta.

   Poista
 2. Uusi tossu näyttää tosi hyvältä! Minulla on itseasiassa ollut aiemmin Maya I-tossut, ja vaihdoin ne sitten myöhemmin Maya II-tossuihin. :D Onnea uusista tossuista!

  Mutta hyvältä tosiaan näyttää, nyt näyttää siltä että tossun pohjakin taipuu oikeasta kohdasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo vanhat tossut ovat jotenkin menettäneet muotoaan tässä vuoden aikana :D. En muuten tiennyt, että näitä on II-mallikin olemassa :).

   Poista
 3. Tosi hyvännäköiset tossut! Mulla on uusien kärkkäreiden hankinta vähän venyny, kuukaudesta toiseen. Ootan innolla että pääsen kokeilemaan uusia merkkejä, nyt kun tietää jo vähän että mitä siltä tossulta haluaa ja on isompi valikoima kuin ekalla kerralla. Meinasin meinaa tulla justiinsa teijän liikkeeseen, sitten kun saan aikaiseksi!
  Miten sulla on menny siellä tanssillisen voimistelun kisaryhmässä? Ja en kerjennytkään kommentoida vielä sun ihanaa hamsteria <3 Söötti kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa sovittamaan tossuja :)! Meillä on maanantaina sellainen suunnittelupalaveri tanvossa, joten ajattelin ensi viikolla kirjoitella vähän enemmän niitä kuulumisia. Mun mielestä on mennyt kuitenkin ihan hyvin, on kiva treenata välillä tavoitteellisemmin!

   Hamsteri kiittää :D!

   Poista
 4. Mullakin on joskus ollut Mayat.. Muistaakseni se Maya 2 -malli tosin. Ne olivat ihan hyvät tossut, mutta eivät mulle ne parhaiten istuvat tossut. Toivottavasti sopivat sulle mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän nuo I ja II mallit eroavat toisistaan? Toivotaan, että nämä olisivat mulle hyvät :).

   Poista