lauantai 24. joulukuuta 2016

Kuulumispostaus

Ensin haluaisin pahoitella pitkää kirjoitustaukoa. Syksy on mennyt omalta kohdaltani ihan hulinan keskellä. Töitä, lukemista, kotitöitä ja treenejä. Välillä väsytti niin paljon, että piti ottaa ihan vain tunti ja päivä kerrallaan, yrittämättä edes miettiä, mitä huomenna täytyy tehdä. Mitään en saanut tehtyä niin paljon tai hyvin kuin olisin halunnut. Kai sitä jokaisen täytyy löytää omat rajansa, että tietää mikä on liikaa.

Puolessa välissä syksyä jätin showtanssin pois viikkojärjestyksestä, että sain yhden opiskeluillan lisää. Muissa treeneissä kävin vaihtelevalla menestyksellä. Tuttuun tapaan sairastelin useampaan otteeseen, mikä oli ehkä ihan hyväkin jaksamisen kannalta, vaikka oudolta kuulostaakin. Tosin sairastaminen ei ollut nyt ihan samanlaista kuin kotona (eli criminal mindsien tuijottelua telkkarista) . Siihen sisältyi ruuanlaittoa, siivousta, tiskiä, pyykkiä ja niiden välissä hajanaista lepäämistä.

Kisakausi jatkuu vielä keväällä, mutta samalla pitäisi kiriä lukutahtia. Sekin kun on hieman retuperällä syksyn jäljiltä. Tämän vuoksi jouduin tekemään haikean päätöksen baletin suhteen. Ajattelin nimittäin jättää senkin pois, ainakin näin puoleksi vuodeksi. Muistelisin nähneeni viime vuonna baletin kesäkurssin yhdellä liikuntakeskuksella. Ajattelin suunnata sinne, kun pääsykokeet ovat ohi.

Vaikka tämä postaus on ollut tähän asti hieman apean puoleinen, tällä hetkellä mulle kuuluu kuitenkin ihan hyvää. Olen lähdössä kahdeksitoista "kotikotiin" saunomaan ja viettämään jouluaattoa pikkusiskojen kanssa. Tänä vuonna tuli ostettua pikkusiskoille tavallista enemmän lahjoja (ja muutama vähän kalliimpikin), johtuen ihan siitä, että mulla on enemmän rahaa käytettävissä kuin heillä kotona. Enää täytyy toivoa, että luin lahjalistoja oikein :).


Olen saanut laitettua tätä pikkuasuntoakin hieman jouluisemmaksi. Askartelin glitterpalloja lamppuun roikkumaan ja kiinnitin joulupukin kuvan seinälle. Unohtamatta kaikkia jouluvaloja. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka koskaanhan joulukoristeita ei voisi olla mun mielestä liikaa.


Kisoista yritän kirjoittaa vielä oman postauksensa, jos tässä iskee sellainen tyhjä hetki eteen. Näin yleisesti voisin sanoa, että tykkäsin todella päästä taas kisaamaan, ja se oli aikalailla samanlaista kuin silloin nuorempana. Jännitys oli tosin paljon pienempää, enkä ollut jatkuvasti eksyksissä kisapaikalla :D.

Yritän ehtiä kirjoittelemaan edes hieman useammin jatkossa, mutta koskaan ei voi tietää, minkälaista kiirettä on vielä tulossa. Toivottavasti edes hieman hellittäisi.


Hyvää Joulua!

-Helinä

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi ettei nähdä baletissa keväällä. Mutta toivottavasti törmätään vaikka sun töissä. Hyvää joulua ja tsemppiä kevään lukuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa, kun ei nähdä baletissa. Olisi ollut ihana jatkaa, mutta yritin kerrankin ajatella sitä, mikä olisi enemmän järkevää kuin kivaa. Kiitos :)!

   Poista
 3. Kiva kuulla sun kuulumisista, vaikka tosiaan tuli vähän haikee fiilis tosta tekstistä :/ Muista että lukemisen vastapainoksi kannattaa pitää myös harrastusiltoja, ihan senkin takia että on paljon tutkimustietoa siitä, että liikkuminen edistä oppimista ja vähentää stressiä! :) Tsemppiä sulle paljon tähän kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän vielä tanssillisen voimistelun viikko-ohjelmassa, joten täysin ilman treenejä en tule jäämään. Kiitos paljon, tsempit tulevat todella tarpeeseen. :)

   Poista
 4. Olinkin jo miettinyt, että mitä sinulle kuuluu! :)

  Kisoista olisi tosi kiva lukea, kunhan vain ehdit kirjoittamaan. Ja balettituntien suhteen olemme samassa veneessä, minäkään en aio mennä kevätlukukaudella balettiin ihan vain hirveän väsymyksen takia.

  Mutta kyllä tämä tästä, eikö niin? Otetaan ihan rauhallisesti vain, ja keskitytään niihin tärkeimpiin asioihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada kisoista jonkinlaista postausta aikaiseksi. Ainahan asiat ratkeavat johonkin suuntaan ja yleensä pitemmän päälle sinne parempaan :).

   Poista
 5. Anonyymi27.2.17

  Heippa Helinä! Tulepa ensi kesäkuussa Teija Suovalle aikuisten kesätunneille. Kokeilin niitä viime kesänä, ryhmät on jaettu jatko-edistyneet- ja perustasolle ja molemmissa kävi salin täydeltä väkeä. Teija on ihana opettaja, joten jos kaipaat vaihtelua ja muutaman tanssitunnin kesäkuulle, tule ihmeessä mukaan! Voit käydä molemmilla tasoilla ekoilla kerroilla ja kokeilla, kumpi sopii paremmin vai halautko tehdä molemmat. Myös ihanaa Reetta Wallinin jazzia on aikuisten kesätunneilla. Lisätietoa kesätunneista tulee yleensä myöhemmin keväällä Teijan FB-sivulle. Tsemppiä pääsykokeisiin!

  VastaaPoista