maanantai 21. elokuuta 2017

Takaisin balettitunneille!

Täällä taas pitkästä aikaa! Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia ja syksyn suunnitelmia. Koska en vieläkään onnistunut saamaan opiskelupaikkaa, päätimme muuttaa asumaan poikaystävän kanssa saman katon alle. Koska kummallakin on täälläpäin jonkun verran töitä, jäätiin asumaan vielä samaan kaupunkiin :).

Viime lauantaina olin töissä pitkästä aikaa myymälän puolella ja paikalle saapui kokonainen balettiluokallinen pikkutyttöjä sovittamaan ensimmäisiä kärkitossujaan opettajan kanssa. Voi sitä ilon ja jännityksen määrää, kun soviteltiin eri mallisia ja kokoisia tossuja jalkoihin! Siinä samalla tuli juteltua muutaman tytön kanssa baletin harrastamisesta. Jollain tavalla juuri näiden pikkutyttöjen tarinat saivat mut harkitsemaan balettituntien selailua netistä. Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että klikkailin itseni kahdelle työväenopiston balettikurssille. Enää kaksi viikkoa näiden tuntien alkamiseen!

Baletin lisäksi klikkasin itseni vielä japanin kielen alkeiskurssille. Japanin kielen opiskelu on ollut jo monta vuotta haaveena ja nyt vihdoin ajattelin sen toteuttaa. Saa nähdä, kuinka uuden kielen opiskelu lähtee käyntiin :).

Ensi vuoden pääsykokeisiin aloitin lukemisen tasan viikko sitten ja päädyin kertaamaan fysiikan kurssit 1 ja 2. Tällä viikolla olisikin siis vuorossa kurssi numero 3. Vähän alkaa tympimään tämä samojen asioiden uudelleen ja uudelleen käyminen, kun asiat periaatteessa tietää, mutta silti joka kerta löytyy jotain uutta, minkä oli jo ehtinyt unohtaa viime kerrasta. Tänä vuonna pääsin jo varasijoille kaikissa hakukohteissa, joten katsotaan aukeaisiko opiskelujen ovet jossain koulussa ensi keväänä <3.

Hyvää alkavaa viikkoa!

-Helinä

6 kommenttia:

 1. Olipa mukava lukea taas kuulumisia blogipostauksen muodossa! :) Ja ihanaa että päätit mennä taas balettitunneille, jotenkin tuntuu että se on harrastus josta ei oikein tahdo päästä eroon kun sen on kerran aloittanut...

  Opiskelin itsekin japania joskus parin vuoden ajan. Oi, kun tuli melkein ikävä niitä aikoja! Pitäisi kyllä vähän virkistää muistia tuon japanin kielen suhteen.

  Ja tsemppiä pääsykoelukemiseen, kyllä se paikka sieltä vielä aukeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä vähän vaikuttaa, että aika ajoin sitä kaipaa aina baletin pariin tauonkin jälkeen 😊. Mulle sattui tosin työvuoroja heti parin ensimmäisen lauantain balettitunnin kanssa päällekkäin, mutta enköhän pääse mukaan sitten vielä vähän myöhemminkin. Torstain tunneilla pääsen toivon mukaan aloittamaan ihan oikeassa aikataulussa :).

   Olen itsenäisesti opetellut noita hiragana-merkkejä, eikä enää paljon puutu. Ilmeisesti niitä opetellaan kurssin alussa vielä alusta alkaen, tulee varmasti hyvin kerrattua siinä samalla.

   Kiitos paljon, tsempeille on tässä tarvettakin :'D!

   Poista
 2. Moikka,
  olipa kiva lukea sun kuulumisia :) harmi ettei tullut vielä opiskelupaikkaa, mutta ehkä ihan hyvä näin. Tulee ainakin vielä haettua uudelleen sinne ykköspaikkaan, eikä tarvi tyytyä mihinkään "ihan kivaan" opiskleupaikkaan :) Tsemppiä lukemiseen ja jaksamisia! Itselleni otti tosiaan 4 hakukertaa ennen kuin itse pääsin psykalle, joten mikään ei ole mahdotonta :D ja kiva että sullakin alkaa taas baletti! Mites se tanvo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanvon joukkue päätyi lopettamaan, kun emme löytäneet valmentajaa ensi kaudelle. Muutoin olisin jatkanut Ihanan joukkueessa :). Harmittaa opiskelupaikan suhteen se ensi vuoden mahdollinen uudistus, että haetaan yo-todistuksen perusteella. Mulla on vain LEEB, joten pääseminen saattaa joihinkin olla mahdotonta. Englantia en pysty tuosta B:sta juurikaan nostamaan, että sen suhteen ikävää. Lokakuussahan se lopullinen hakutapa kai julkaistaan. Pitää sinne asti odotella :D.

   Poista
 3. Anonyymi2.11.17

  Hei, mitä kuuluu? :) päivitystä kaipailtaisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mulla on mennyt taas elämä ihan uusiksi :D. Yritän joku päivä tehdä päivitystä, mutta nykyisessä kodissani nettiyhteys ei riitä postauksen julkaisemiseen :(.

   Poista